❌İndirim Bitti! Electroluc Şarjlı Dikey Süpürge 3500TL

Bu şarjlı süpürgeler bana çok israf geliyor. Zaten maksimum 2 yıla bataryaları ölüyor. Batarya ölmese bile en kralı 40 dk civarı gidiyor. Bu paraya uçları bol prize takılan bir tane alın 10 yıl kullanın. Çekim gücü de kat kat fazla oluyor.

Bu şarjlı süpürgeler bana çok israf geliyor. Zaten maksimum 2 yıla bataryaları ölüyor. Batarya ölmese bile en kralı 40 dk civarı gidiyor. Bu paraya uçları bol prize takılan bir tane alın 10 yıl kullanın. Çekim gücü de kat kat fazla oluyor.
Orası öyle de bazen gırgır gibi kullanmak iyi oluyor bunlari ucuz tane olsa yeter birde araba fln supurmek icinde iyi

Zaten ekstra bu alınıyor. Bel ağrısı , hasta olan insanlar için çok iyi ve hafif oluyor. Bu ürün tabi sert zemin için uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mevcut değil diyor
Anlık bitiyor hocam

Zaten ekstra bu alınıyor. Bel ağrısı , hasta olan insanlar için çok iyi ve hafif oluyor. Bu ürün tabi sert zemin için uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlık bitiyor hocam
Bu açıdan düşünmemiştim, mantıklı. Bataryası da kolay değişen satılan varsa düşünülebilir aslında

Halıya uygun değil bence hocam. Kullanırsiniz ama zor gider diye düşünüyorum.
Şansa aldık ama evde halı çok. Halıya gitmezse boşa almış olacağız. Fiyatı ve ağırlığı çok iyi. İptal etmek ve almak arasında inanılmaz bir ikilemdeyim. Yorumlardada çok fazla eksiği ve artısı var. Tam memnun olan yok.

Geri