Neler Yeni

elektirik kesintilerinden sonra kasadan gelen sesler

ahmet_39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet nazım
elektirikler gittikden sonra kasadan sesler gelmeye başladı garantiye yollamayı düşünüyorum ama önce bi danışmak istedim sizlere 1. ses herzaman geliyor pc açılırken google açılırken oyundayken filan hiç bilmiyorum ne oldugunu 2. si sadece oyunlarda geliyor sters testlerinde bir sorun yok herhangi bir ses gelmiyor ama oyuna girince geliyor bende bilmiyorum sistemim şu şekilde
rx570
amd ryzen 3 3200g
16gb ram
b450m s2h
kasayı alalı 1 yıl oldu
evimizde topraklama mevcut
psu: shp650 v2
pc alalı 1 yıl oldu

2.ses
1.ses

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
elektirikler gittikden sonra kasadan sesler gelmeye başladı garantiye yollamayı düşünüyorum ama önce bi danışmak istedim sizlere 1. ses herzaman geliyor pc açılırken google açılırken oyundayken filan hiç bilmiyorum ne oldugunu 2. si sadece oyunlarda geliyor sters testlerinde bir sorun yok herhangi bir ses gelmiyor ama oyuna girince geliyor bende bilmiyorum sistemim şu şekilde
rx570
amd ryzen 3 3200g
16gb ram
b450m s2h
kasayı alalı 1 yıl oldu
pc alalı 1 yıl oldu

2.ses
1.ses
Elektrik kesintisinden sonra bilgisayarı hiç kapattınız mı güçten tam olarak kestiniz mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
rx570
amd ryzen 3 3200g
16gb ram
b450m s2h
kasayı alalı 1 yıl oldu
pc alalı 1 yıl oldu

2.ses
1.ses
hocam sanırım pcnin içinden ufo geçiyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
lütfen sorunuma yönelik cevaplar yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sadece sesten anlanmaz ki kasa açılıyor mu?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum sese bakarak arıza tespiti yapamam coil wine derim en fazla bu şekilde.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bu seslerden 2.si sanırsam coil whine ama birincisinden emin değilim bilgisayarı kapattıktan sonra güç kablosunu çıkartıp power tuşuna basıp basıp çek statik elektrikden de olabilir. Sesin tam olarak nereden geldiğini anlamak lazım büyük ihtimal ekran kartı ve güç kaynağından geliyorlar.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
sizce önemli birşeymidir ne yapmalıyım pek bilgili bir insan deyilim
Coil whine ise önemli değildir sadece ses çıkar ama sen oyunu açmadan bile belli bir ses geliyorsa masaüstünde iken bunu servise göndermek gerekir.

ahmet_39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet nazım
Bu seslerden 2.si sanırsam coil whine ama birincisinden emin değilim bilgisayarı kapattıktan sonra güç kablosunu çıkartıp power tuşuna basıp basıp çek statik elektrikden de olabilir. Sesin tam olarak nereden geldiğini anlamak lazım büyük ihtimal ekran kartı ve güç kaynağından geliyorlar.
deneyip en yakın zamanda dönüş yapıcagım

Top Bottom