thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
ben son faturaya göre yaptımHocam ilk okuma ilk son okuma tarihleri nedir nerden bakıyoruz nereye bakıyoruz
ben son faturaya göre yaptımHocam ilk okuma ilk son okuma tarihleri nedir nerden bakıyoruz nereye bakıyoruz
Sakin knk tamam çok biliyorsun.Bunun adı şerefsizlik oldu namussuzluk oldu ülke nereye gidiyor anlamıyorum ülke ile oynuyorlar ama tabi vatandaş mal bunları tutmayacak babası gibi her bir bokunu savunursa olucağı bu.
Birine daha denk geldik.Sakin knk tamam çok biliyorsun.
Gelmişsin burada daha forum kurallarını bile bilmeden argolu konuşarak boş yapıyorsun bir de birine daha denk geldik diyorsun?Birine daha denk geldik.
Allah akıl fikir versin de bi ergenliğe gir sonra bakarız.Gelmişsin burada daha forum kurallarını bile bilmeden argolu konuşarak boş yapıyorsun bir de birine daha denk geldik diyorsun?
Zaman geçtikçe daha çok sorguladığını görüyorum. Bu gidişle beni geçeceksin diye korkmaya başladımYok benim matematik yine yetmiyor. Normal bir evin faturasının 900 geleceğine kafam basmıyor.
Normal bir ev 150 kWh'i hayli hayli geçiyor. Alay ediliyor.
Dolar haramcı zihniyetin yeni diyaloğu :
Kullanma o zaman elektriği. Hayati bir şey değil.
Ergenlikle ne alakası var bunun? Ayrıca girip girmediğimi de bilmiyorsun bu arada. Kendi fikrini kendine tut kardeşim gelip te burada boş yapma küfürlü bir şekilde.Allah akıl fikir versin de bi ergenliğe gir sonra bakarız.
Ulan maden yaşın küçük belli etme alttan oyna kardeşim.Ergenlikle ne alakası var bunun? Ayrıca girip girmediğimi de bilmiyorsun bu arada. Kendi fikrini kendine tut kardeşim gelip te burada boş yapma küfürlü bir şekilde.
Beyler arkadaş kahin bu arada. Doların falan ne kadar olacağını sorabilirsiniz.Ulan maden yaşın küçük belli etme alttan oyna kardeşim.
151 Tl vergiler de arttıysa daha fazla olabiliraylık 110kwh kullanıyorum. 100TL fatura gelmiş şimdi bana ne gelecek