yanlış hesaplamış olamaz mısınız?ee bişey değişmedi kasım faturasını hesapladım 238 gelmiş burda da 237 çıktı
Tam olarak öyle değil aslında. Örneğin 200 kWh kullanım yapan biri bunun 150 KWh miktarını yine 1,37 üzerinden ödeyecek bu miktarı aşan 50 kWh kısım 2,06 dan faturalandırılacak.400 TL geldiyse fatura 150 kWh kullanımı hayli hayli geçmişsiniz demektir. Yanlış anlamadıysam kWh başı 0.91 TL olan elektrik faturası, 150 kWh altına 1.37 TL ve 150 kWh üstüne 2.06 TL oldu. 150 kWh kullanımı geçen siz 2.06 TL üzerinden değerlendirileceksiniz. Evet, neredeyse %130 zam gelmiş oldu. 400 TL faturada yaptığınız kullanım miktarının yine aynısını yaparsanız 900 TL'ye yakın gelecek. EPDK'nin yaptığı açıklamaya göre hem ülke ekonomisi, hem pandemi, hem hammadde fiyatlarında yaşanan artışlar, hem spot piyasalarında elektrik üretiminde kullanılan kömür fiyatlarındaki 5 kat artış, hem doğal gaz fiyatlarındaki 10 katlık artış derken fiyatlar faturalara olumsuz yansıdı.
yok vallahi herşeyi aynı girdimyanlış hesaplamış olamaz mısınız?
başka kişilerde de denedim. artış var.
Tarihi ocak seçtiniz mi?yok vallahi herşeyi aynı girdim
12/11/2021 - 07/12/2021 arasında 259KWH
böyle yaptım hala aynı ben mi yanlış yapıyorumTarihi ocak seçtiniz mi?
Üçlü tarife mi sizinkide hocam?böyle yaptım hala aynı ben mi yanlış yapıyorum
Alıntıyı görüntüle
hayır benimki tek tarife mesken alçak gerilimÜçlü tarife mi sizinkide hocam?
Aynı şeyi dedim zaten. Konunun tamamını okuyun.Tam olarak öyle değil aslında.
Buradaki ilk okuma ile son okuma mevzusu nedir neye göre tarih giriyoruz bilgilendirir misin ?RGB Şeritleri kapatma vakti gelmiş hayırlı olsun
Hocam ilk okuma ilk son okuma tarihleri nedir nerden bakıyoruz nereye bakıyoruzböyle yaptım hala aynı ben mi yanlış yapıyorum
Alıntıyı görüntüle