slmbnemıstık
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,201
hocam belirli bir kwh geçince artı zam geliyor diye biliyorum
nroamlde bize ortalama 230 tl fatura gelirdi zamdan önce 15 gün mining yapmıştım 270 felan gelmişti zamdan sonra 17 gün mining yaptım 495 tl fatura geldiMerhaba dostlar, NON LHR 3060 ile Evde Tek pc'de kazım yapıyorum cep harçlığım çıksın diye. Zaten son zamanlarda kazım zorluğundan dolayı kazançlar bayaa düştü.
Bize geçen ay 270 TL Gelen elektrik Faturası şuan 412TL Gelmiş. Çok araştırdım fakat sonuca ulaşamadım.
Sizce bu kadar elektrik faturası gelmesi normal mi ? ve sizden ricam bilgisayarım 7/24 çalışması ortalama ne kadar elektrik yakar ayda? Benim kafam çok basmıyor hesaplayabilir miyiz?
OC Ayarlarım böyle ve 7/24 Çalışıyor.
Fatura da burada.
Siz şaka mısınız olm bize 1174 geldi.Valla bize her ay 130 gelen elektrik 250 gelmiş sonumuz ne olacak acaba?
130? direğe kanca mı attınız naptınız.Valla bize her ay 130 gelen elektrik 250 gelmiş sonumuz ne olacak acaba?
Çok araştırdım fakat sonuca ulaşamadım yazmışsınız.?Bize geçen ay 270 TL Gelen elektrik Faturası şuan 412TL Gelmiş. Çok araştırdım fakat sonuca ulaşamadım.
%135 mi ne zam gelmişti yıl başında normal hocam saatte 1tl yakan şuan ortalama 2.5 tl yakıyorMerhaba dostlar, NON LHR 3060 ile Evde Tek pc'de kazım yapıyorum cep harçlığım çıksın diye. Zaten son zamanlarda kazım zorluğundan dolayı kazançlar bayaa düştü.
Bize geçen ay 270 TL Gelen elektrik Faturası şuan 412TL Gelmiş. Çok araştırdım fakat sonuca ulaşamadım.
Sizce bu kadar elektrik faturası gelmesi normal mi ? ve sizden ricam bilgisayarım 7/24 çalışması ortalama ne kadar elektrik yakar ayda? Benim kafam çok basmıyor hesaplayabilir miyiz?
Fatura da burada.
Yüksek kullanım geldi bide gece daha az yakıyormuş gece çalıştırMerhaba dostlar, NON LHR 3060 ile Evde Tek pc'de kazım yapıyorum cep harçlığım çıksın diye. Zaten son zamanlarda kazım zorluğundan dolayı kazançlar bayaa düştü.
Fatura da burada.