4bdex 80+ Bronze Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1,088 Dahası Reaksiyon skoru 511 İsim Abdullah Berat Ağyazı 23 Temmuz 2023 #1 PC açıkken elektrik gitti şimdi açtım ve masaüstü gelmiyor güvenli modda girmeyi denedim girdi ama normal bir şekilde girmiyor ne yapmam gerek
PC açıkken elektrik gitti şimdi açtım ve masaüstü gelmiyor güvenli modda girmeyi denedim girdi ama normal bir şekilde girmiyor ne yapmam gerek
bzsu41 80+ Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 244 Dahası Reaksiyon skoru 73 İsim Kerem 23 Temmuz 2023 #2 4bdex yazmış: PC açıkken elektrik gitti şimdi açtım ve masaüstü gelmiyor güvenli modda girmeyi denedim girdi ama normal bir şekilde girmiyor ne yapmam gerek Devamı için tıklayın... Elektrik akşamlar yanmış olabilir hocam bi tamirciye götürün anakartı falan değiştirip tekrar deneyin ama verdiğinizde tamirci işini yaparken yanında olun malum bizim bilgisayarcılarımız çok güvenilirdir
4bdex yazmış: PC açıkken elektrik gitti şimdi açtım ve masaüstü gelmiyor güvenli modda girmeyi denedim girdi ama normal bir şekilde girmiyor ne yapmam gerek Devamı için tıklayın... Elektrik akşamlar yanmış olabilir hocam bi tamirciye götürün anakartı falan değiştirip tekrar deneyin ama verdiğinizde tamirci işini yaparken yanında olun malum bizim bilgisayarcılarımız çok güvenilirdir