Elektrik gitti Modem bozuldu mu?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
Bütçe
800
Arkadaslar gece elektrik gitti, sabah kalktigimda modemin isiklari sönük yaniyordu. Ne yaparsan yapayim duzelmedi kablolari tak cikar yaptim reset attim saatlerdir internet yok ve modemin isiklari sönük yaniyor bir sure sonra gidiyor. Neden oldugunu bilen var mi?
Bozulduysa uyguna 1000mbps fiber destekli bir modem onerebilir misiniz?

Arkadaslar gece elektrik gitti, sabah kalktigimda modemin isiklari sönük yaniyordu. Ne yaparsan yapayim duzelmedi kablolari tak cikar yaptim reset attim saatlerdir internet yok ve modemin isiklari sönük yaniyor bir sure sonra gidiyor. Neden oldugunu bilen var mi?
Bozulduysa uyguna 1000mbps fiber destekli bir modem onerebilir misiniz?
Dostum ayni şeyi 1 hafta önce yaşadim elektirikler kesildi geri geldiğinde sadece modemin power ışığı yaniyor diğer işiklar yanmiyordu müşteri hizmetlerini aradim geldiler yeni modem taktılar

Dostum ayni şeyi 1 hafta önce yaşadim sadece modemin power ışığı yaniyor diğer işiklar yanmiyordu müşteri hizmetlerini aradim geldiler yeni modem taktılar
Ben turknet kullaniyorum ve modem kendime ait oldugundan bir firmadan modem almak istemiyorum, yeni modem alsam icime daha cok siner. Modem onerin var mi?

bazı markalar garantiye sokuyor. garanti varsa müşteri hizmetlerini ara hangi dirma türkcell süperonline veya türktelekom mu ? ara ya sana kargoya bedava ver derler yada direk yerinde değiştirirler arıza kaydı açıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben turknet kullaniyorum ve modem kendime ait oldugundan bir firmadan modem almak istemiyorum, yeni modem alsam icime daha cok siner. Modem onerin var mi?
modem fiyatları artmış bende türktelekom cv5 modem var kaça alırsın 2. el ?

bazı markalar garantiye sokuyor. garanti varsa müşteri hizmetlerini ara hangi dirma türkcell süperonline veya türktelekom mu ? ara ya sana kargoya bedava ver derler yada direk yerinde değiştirirler arıza kaydı açıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modem fiyatları artmış bende türktelekom cv5 modem var kaça alırsın 2. el ?
2. El dusunmuyorum.
Cok uzun suredir kullandigim bir modem, garantisi yok
800 e modem onerisi olan yok mu

Adaptöründe bozulma ihtimali var onu test ettin mi
Hocam daha demin ac kapa yaptim 2-3 kere duzeldi modem, keenetic extra siparis etmistim o da 100mbps destekliyormus galiba onu iade edicem tekrardan bu modemde sikinti cikarsa arkadasin onerdigini alicam

Hocam daha demin ac kapa yaptim 2-3 kere duzeldi modem, keenetic extra siparis etmistim o da 100mbps destekliyormus galiba onu iade edicem tekrardan bu modemde sikinti cikarsa arkadasin onerdigini alicam
Ayn 100 destekliyor o sen farklı adaptör ile dene birde mümkünse

Geri