Neler Yeni

Çözüldü✓ elektrik gitti monitör bozuldu

abicik53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ates
Evde 4-5 defa elektrik gitti elektrik gelince monitörü açmaya çalıştım açamadım önceden de böyle bi sorunla karşılaşmıştım ama 5 dakika sonra açılmıştı şimdi 1 saat geçmesine ragmen monitörüm açılmıyor markası samsung odyssey g3 24 inç modeli ne yapabilirim bilgisi olan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
Evde 4-5 defa elektrik gitti elektrik gelince monitörü açmaya çalıştım açamadım önceden de böyle bi sorunla karşılaşmıştım ama 5 dakika sonra açılmıştı şimdi 1 saat geçmesine ragmen monitörüm açılmıyor markası samsung odyssey g3 24 inç modeli ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Bazı kasalarda bazen oluyodu monitorun ustundeki power kablosu takma bolumune power kablosunu cikarip 3 metale parmaklarinizi ayni anda degtirip 10 saniye sayıp birakin belki düzelecektir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Garantiye yollamaktan başka bir çözümün yok

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Bizim eve de yıldırım düştü yakınlarına. Elektirikler gitti geldi 1-2 defa. Bu HDMI aparatı var ben de dönüştürücü. O bozulmuş nasıl bozulduysa. Onu değiştirdim düzeldi. VGA kısmı zarar görmüş sanırsam. Oradan bağlantı sağlanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,597
Üyeler
166,239
Son üye
suatron
Top Bottom