Neler Yeni

Elektrik gittiğinde bir ürün bozulursa ne yapılması lazım?

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül

r4NG3r

80+ Silver
Ben almasına alırım ama tr de yaşayan bir çok insan var herkes evine ups alamaz, farklı bir şey sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende alayım bi 4-5 tane o zaman
tamam onu üstte cevapladım zaten trde maks soğuk su içersin

OnurCiftci26

80+ Bronze
akım korumalı prizde kullan istersen bişey olacaksa prize olsun
Apc akım korumalı priz kullanıyorum ben buzdolabı tv fırın pc hepsinde sonradan uğraşacağıma her şey sağlam kalsın😊
Arkadaşlar oturduğum yerde arada bir elektrik kesiliyor, birden olduğu için de bir şey yapamıyorum.
Bilgisayar, buzdolabi, televizyon gibi bir ürünüm bozulursa ne yapacağım?
Eşyamın bozulması durumunda bunu kim karşılayacak? yine olan oldu diyip ürünün yenisini mi alacağım, yoksa elektrik firması karşılıyor mu bunu?
Akım korumalı prizler adı üstünde prize gelen ani voltajları engelleyerek cihaza zarar gelmesini engeller. Elektrik kesilmesine karşı hiçbir etkisi yoktur. Elektrik kesilmelerinden korunmak istiyorsanız UPS kullanacaksınız.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Akım korumalı prizler adı üstünde prize gelen ani voltajları engelleyerek cihaza zarar gelmesini engeller. Elektrik kesilmesine karşı hiçbir etkisi yoktur. Elektrik kesilmelerinden korunmak istiyorsanız UPS kullanacaksınız.
kesintiye etkisi yok zaten bizim dediğimiz ürüne zarar gelmemesi için

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Tamam konumuz elektrik kesintisine karşı önlem almak değil mi? Akım korumalı prizler elektrik kesintisine karşı korumaz. UPS korur
arkadaş konuyu ürün bozulması durumunda napacağı için açmış bende ürüne zarar gelmesini nasıl engelleyeceğini anlatıyorum elektrik kesintisini nasıl engelleyeceğini değil

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Sidar Özel
Bence elektrik kesilmelerini önceden mesaj yolu ile söylemeleri lazım milletçe hep susuyoruz kimse sesini çıkarmıyor eğer öyle Bi durum olursa tedaşı basmaya gideceyim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bence elektrik kesilmelerini önceden mesaj yolu ile söylemeleri lazım milletçe hep susuyoruz kimse sesini çıkarmıyor eğer öyle Bi durum olursa tedaşı basmaya gideceyim
gerçekten
bu durumdan ekran kartı yanan arkadaşım olmuştu, tedirginim o yüzden.

e61b20

80+
Köyde sürekli kestiği için şikâyette bulunmuştuk. Artık her kesintiden önce SMS yolu ile haber veriliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar oturduğum yerde arada bir elektrik kesiliyor, birden olduğu için de bir şey yapamıyorum.
Bilgisayar, buzdolabi, televizyon gibi bir ürünüm bozulursa ne yapacağım?
Eşyamın bozulması durumunda bunu kim karşılayacak? yine olan oldu diyip ürünün yenisini mi alacağım, yoksa elektrik firması karşılıyor mu bunu?
Tüketici hakem heyeti var o da bisey yapmaz. Önlemi sizin almanız lazım akım korumalı priz kullanın

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Topraklamalı prizler koruma sağlamıyor mu konuda? yani topraklamalı ve topraklamasız prizin farkı bu değil mi?

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,733
Üyeler
161,335
Son üye