Neler Yeni

Elektrik Kesintisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak
Benim psu bomba gibi patlamıştı şuan cougar cmx-700 kullanıyorum kaya sanki 270volt da bile çalıştı 290b max ztn ama kaya yani ama çok ağır ve büyük evet zarar görür ve bütçebi artır iyi bir şey al derim.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
bütçede sınırlama yoksa alınabilir aksi takdirde gerek olmadıgını düşünüyorum elektirik kesintisi sürekli ise ancak o zaman zarar verebilir
Yani Kocaeli nde merkezde yaşıyorum sürekli elektrik kesintisi oluyormu dersen hayır yani oluyorsa ayda 1 maksimum 3 oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Marka olarak fsp iyidir fakat bu alt bir model en altlarda sertifikası yok mesela korumalarını bilemeyeceğim marka olarak corsair cougar cooler master siverstone tavsiyemr
Geçenlerde açmış olduğum ankette Abdullah Hacıgül zaten tanıyosundur :) o önermişti o yüzden bunu attım

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak
Yani Kocaeli nde merkezde yaşıyorum sürekli elektrik kesintisi oluyormu dersen hayır yani oluyorsa ayda 1 maksimum 3 oluyor
Hocam bende Kocaeli gölcükteyim haberlerde gördüm şuaralar bir tadilat işi var hatlarda bilinçli kesiliyor elektrik anons da yapılıyor gerçi burda asıl olay çok voltaj dalgalanıyor alacağınız psu 250 den fazla voltaj dayansın ve en az 4 koruma sertifikası olsun derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak
B
Geçenlerde açmış olduğum ankette Abdullah Hacıgül zaten tanıyosundur :) o önermişti o yüzden bunu attım
Biliyorum kim olduğunu canım :D belkide bütçe açısından demiştir fakat dediğim gibi burda voltaj sıkıntılı

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Erkan EROL
Bilgisayar açıkken elektrik gitmesi zarar verirmi UPS Regülatör almak sizce gereklimi ?
Zarar verme ihtimali dahilindedir. Özellikle de veri saklama merkezlerini bozabilir. Nadiren de olsa elektrik kaçakları yaratabilir. Şahsi görüşüm ups cihazları çok pahalı olduğundan dolayı, elektrik kesintilerini çok sık yaşamıyorsanız almamanız yönünde çünkü nispeten sessiz ve uzun süre idare edebilen ups cihazları 7 adet 1 terebayt m2 ssd fiyatına tekabül ediyor. Çok önemli bir veri saklamıyorsan aradaki fiyat analizini iyi yapmanı öneririm. İyi akşamlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,076
Üyeler
166,875