Elektrik Kesintisinden sonra yaşanan tuhaf şeyler

Reaksiyon skoru
18
Bugün sabah canlı derse girmek için PC yi açtım 10 dakika sonra elektrik kesintisi oldu tekrar geldi tekrar PC yi açtım sonra tekrar elektrik gitti sonra 2 saat sonra tekrar elektrik geldi PC çok yavaş açılmaya başladı 3-4 dakika starting Windowsta takili kalıyor sonra artık hardiski okumuyor , CS yi Açtığım zaman pc reset atıyor kendine , mta açtığım zaman pc reset atıyor kendine kardesimde roblox oynamak istedi oda oyuna girmeye çalışınca PC kendine reset atıyor bazen de resetten sonra açılmıyor American falan yazıyor ne yapmalıyım bu konu (oyunlarım SSD'deydi)

pcden gucu kes power tusuna basılı tut 10 sanıye bas cek ypa 1 2 kere de sonra bıos pılını cıkartıp tekrar tak ram xmp getır pc ac bakalım tekrar dene onarım da yapabılırsın wındowsun kendı onarımı vardı nereden bılmıyorum ama onu

geçmiş olsun bilgisayarı prizden ayırıp birkaç saat bekleyin tekrar takın çalıştırın

Geçmiş olsun. Elektrik gittiğinde cihazları prizden çıkarmanın faydası işte bu yüzden var. Sistemin PSU ile birlikte özellikleri nedir?

Geçmiş olsun. Elektrik gittiğinde cihazları prizden çıkarmanın faydası işte bu yüzden var. Sistemin PSU ile birlikte özellikleri nedir?
A4-4000 işlemci 2 çekirdekli
8gb ram DDR3 1333Mhz
Sapphire hd4850 1gb ekran kartı
BigMaster Elite Series 350W(80+ değil )
120gb Ssd
150gb hdd

A4-4000 işlemci 2 çekirdekli
8gb ram DDR3 1333Mhz
Sapphire hd4850 1gb ekran kartı
BigMaster Elite Series 350W(80+ değil )
120gb Ssd
150gb HDD
PSU iyi değil o yüzden bu çok olası bir durum. CrystalDiskInfo ile diskin sağlığını kontrol eder misin?

Geri