Neler Yeni

Elektrikçiden antigron kablo alacam bilgisi olan var mı?

tiger1

80+ Bronze
Neden altılı ? Ups için sizin tekli getirip sonrasında çıkışınızı 6 yapmalısınız ups in takılı olduğu prize başka bir şey takmamalısınız .
Hayır hocam anlatamadım galiba. Şimdi şöyle olacak. Ups'yi farklı bir odada direkt olarak şebek prizine takacam. Ups'nin çıkışına almış olduğum 6'lı prizin fişini takacam ve seyyar prizi kendi odama çekecem. Sonra prizin üstündeki 6'lı girişleri kullanacam işte. Bakın ben buldum hatta bir tane. Bu şekilde kullanmam gerekmiyor mu ? Nerde hata yapıyorum.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
Hayır hocam anlatamadım galiba. Şimdi şöyle olacak. Ups'yi farklı bir odada direkt olarak şebek prizine takacam. Ups'nin çıkışına almış olduğum 6'lı prizin fişini takacam ve seyyar prizi kendi odama çekecem. Sonra prizin üstündeki 6'lı girişleri kullanacam işte. Bakın ben buldum hatta bir tane. Bu şekilde kullanmam gerekmiyor mu ? Nerde hata yapıyorum.

Tamam ozaman bunun altılısını arattırın varsa hazır alın .

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Hocam bu attığınızı alabilirim aslında ama 6'lı lazım. Bir de ünal kablo kullanılmış. İyi mi bu marka ? Öznur kablo düşünüyordum ben.
Ünal Öznur bunlar birbirine yakın markalar HES bir tık daha iyi ya hepsi aynı işte

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Arkadaşlar 10 metre civarı bir kablo alacam. 3x2.5 mu yoksa 3x4 mü almalıyım ? ikisi arasındaki farkı bilen var mı ? Bir de yanında 6'lı priz alacam elektrikçiden. Sonra bağlatacam ve diğer odadan bulunduğum odaya çekecem. İnternetteki hazır prizleri kullanma kabloyu eritirsin diyenler oldu. Ne yapmalıyım ?
bağlatırken dikkat et o kadar beş para etmez işçiliği olan adamlar var ki klimanın kablosu yandı adam toprak hattını bağlamamış allahtan oyun oynuyordum kokuyu aldım da fark ettim

tiger1

80+ Bronze
bağlatırken dikkat et o kadar beş para etmez işçiliği olan adamlar var ki klimanın kablosu yandı adam toprak hattını bağlamamış allahtan oyun oynuyordum kokuyu aldım da fark ettim
Hocam ben internetten sipariş verip ürünler elime ulaşınca babama bağlattıracaktım. Toprak hattını bağlamak falan zor iş mi ? İşinin ehli bir elektrikçiye götürmek şart mı yani

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Hocam ben internetten sipariş verip ürünler elime ulaşınca babama bağlattıracaktım. Toprak hattını bağlamak falan zor iş mi ? İşinin ehli bir elektrikçiye götürmek şart mı yani
ehli olmaya gerek yok sende yaparsın artı eksi yok ztn alternatif akım priz elektriği toprağıda ortadaki hatta bağlıyorsun ztn sen konu aşm gelince yardımcı olurum etiklersin beni basit bize gele adam sözde elektrikçi toprak bağlalamış

tiger1

80+ Bronze
ehli olmaya gerek yok sende yaparsın artı eksi yok ztn alternatif akım priz elektriği toprağıda ortadaki hatta bağlıyorsun ztn sen konu aşm gelince yardımcı olurum etiklersin beni basit bize gele adam sözde elektrikçi toprak bağlalamış
Çok saolun hocam. Siparişler ulaşınca konu açar etiketlerim sizi.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Arda doğan
Hocam naptınız eve geçtiniz mi ? Müsaitseniz eğer benim şu siparişleri bi halledebilir miyiz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
3x4 ne kardeşim 3*2.5mm kablo yaptır

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Arda doğan

tiger1

80+ Bronze
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Makel Eko Grup Priz Altılı, Topraklı, Klemensli https://amzn.eu/d/3r1ANK3

https://www.hepsiburada.com/oznur-t...az-10-m-p-HBV00000QQKSK?magaza=erkaya&sayfa=1
3 tane kablo takıyon çok basit bi kontrol kalemi yetiyo birtane priz başı al yeter
Hocam siz çalışıyorken ben biraz araştırdım da şunları buldum. Uygun mudur bunları alsam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,211
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom