Neler Yeni

Elektrikli aabalarda şarj yeri ve ayakla bagaj açma

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
- İçeride sürücü varken başka biri
elektrikli şarj yerini açabilir mi ya da araba kırmızı ışıkta dururken başkası elektrikli şarj yerini açabilir mi?
- Birde içeride sürücü varken başka biri ayakla bagajı açabilir mi ya da araba kırmızı ışıkta dururken başkası ayağıyla otomatik bagajı açabilir mi?

Bu iki soruyu merak ettim. Bilgisi olan yazabilir mi? Sorular elektrikli arabalar için geçerli

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Açılmıyor hocam. Bagajın o şekilde açılması için anahtarın bagaja en yakın kişide olması gerekiyor. Şarj kapakları da aracın içinden açılıyor 👍🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atıyorum tabi zenginler düşünür mü bilmem ama q8 e tron da düğme ile açılıyor ya da taycan eklenirse kaydırmalı şekilde açılıyor. Uğraşan olmaz ama sadece meraktan sordum. Bu araçlarda dışardan biri açabilir mi

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Atıyorum tabi zenginler düşünür mü bilmem ama q8 e tron da düğme ile açılıyor ya da taycan eklenirse kaydırmalı şekilde açılıyor. Uğraşan olmaz ama sadece meraktan sordum. Bu araçlarda dışardan biri açabilir mi
İstedikten sonra mekanizmayı kırarak yine açar. Ama öyle elle çekilerek açılmaz. Bende mazda 3 var 2016 model full paket benzinli ama içeriden açmadan açılması imkansız mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi örnekte verdiğim gibi 1.46 dakikadaki gibi biri yapamaz mı? Doğan abinin yaptığı hareketle yapılamaz mı?

Top Bottom