Dostum seni kırmak istemem fakat 3500 liraya bisikleti zor alırsın...okul ile aramda yaklaşık 4.5 km var git gel yapsa bide beni biraz gezdirse yeter bütçeyi en fazla 500 arttırabilirim sağlam önerilerini bekliyorum (önerdiğiniz motor elektrikli olursa sevinirim)
evet onu biliyorum bütçemi normalde 15 bin felan yapıp alıcaktımda sistemde toplayacaağımdan şuanlık böyle 2. el vs. önerileri gelir diye yazdım
3000 e yok 4200 e çıkabilirsen anca volta nın elektrikli bisikletleri var anca bu bütçeye anca scooter alabilirsinokul ile aramda yaklaşık 4.5 km var git gel yapsa bide beni biraz gezdirse yeter bütçeyi en fazla 500 arttırabilirim sağlam önerilerini bekliyorum (önerdiğiniz motor elektrikli olursa sevinirim)
Sıfır olarak alabileceğin maksimum bu, eğer 2. el diyorsan yaşadığın şehri belirtirsen bulabilirim.evet onu biliyorum bütçemi normalde 15 bin felan yapıp alıcaktımda sistemde toplayacaağımdan şuanlık böyle 2. el vs. önerileri gelir diye yazdım
bunu alıp giderim okula iyiymişHocam seni üzmek istemem
Gençliğimizi aldılar bizden (Ebebek Audi Q7 Akülü Jip Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ebebek Audi Q7 Akülü Jip en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Ebebek Audi Q7 Akülü Jip incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Tabi ki de, Yaşadığın yeri de belirtirsen yardımcı olabilirim.o zaman bütçemi 5000 TL yapsam daha uygun bişeyler bulabilirmisiniz pek anlamadığımdan ben bakamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu alıp giderim okula iyiymiş
tekirdağın şarköy ilçesinde şarköy derken köy değil yani ismi öyle yalnış anlaşılmasın
5 bine sıfır öneriniz varmıdır peki yoksa bunumu önerirdinizSatılık Kuba Elektrikli Motosiklet İlanları ve Fiyatları sahibinden.com'da
Kuba Elektrikli motor fiyatları, satılık, yeni (0 km) ve ikinci el Kuba elektrikli motorsiklet ilanları en uygun fiyatlar ile Türkiye' nin en büyük motosiklet ilan sitesi sahibinden.com' dawww.sahibinden.com
scooterde düşündüm fakat pek bana göre değil motor daha iyi olurduBen olsam Xiaomi elektrikli scooter alırdım. O fiyata motor çok zor.