Neler Yeni

Elektrikli motora polis bir şey der mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Adolf Hitler
kesinlikle ben motor almadan önce 10-11 sene aralıksız bisiklete bindim ki yol kenarında yada kaldırımda gitmek yerine akan trafikte gittim zaten bisiklette olsa motorda olsa akan trafiğe alışkın değilse biri trafikte tedirgin olucaktır, zorlanacaktır bu yüzdende ilk bisiklet alması bencede mantıklı olan
Bende 13 senedir bisiklet sürüyorum motoro binince gerçekten pek çekingenlik hissetmiyorum hem bisiklet ile yaptığım kazalar düşük hızda olduğu için tecrübe etmiş oldum ve artık bir zaman sonra reflekse bindiği için daha rahat oluyor, arkadaş aslında bi 3 sene binse rahat eli alışır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende 13 senedir bisiklet sürüyorum motoro binince gerçekten pek çekingenlik hissetmiyorum hem bisiklet ile yaptığım kazalar düşük hızda olduğu için tecrübe etmiş oldum ve artık bir zaman sonra reflekse bindiği için daha rahat oluyor, arkadaş aslında bi 3 sene binse rahat eli alışır.
ben sağlam kazada yaptım bisikletle bi 1-2 sene bırakmak zorunda kaldım o yüzden kafamda 9 burnumda 3 dikiş ayağım zedelendi falan yinede iki tekere biniyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Adolf Hitler
ben sağlam kazada yaptım bisikletle bi 1-2 sene bırakmak zorunda kaldım o yüzden kafamda 9 burnumda 3 dikiş ayağım zedelendi falan yinede iki tekere biniyorum :)
Ben bi ara çok stresli dönemdeydim iki elimide gidondan kaldırmışım daldım gittim yokuş aşağı full hız ilerliyorum sonra birden önüme araba çıktı çok geç fark ettim frene bastım ama nafile o hızda fren pek işe yaramadı, arabanın ön kaputuna çarptım o an çaptığımda havaya fırladım, 5-6 metre ileri doğru uçtum o gün cevizleri hiç hissetmemiştim 🙂

Merhaba ben motor almayı düşünüyorum 13 yaşındayım ceza korkusundan elektrikli motorlara yöneldim sizce elektriklilerede polis bir şey der mi? Oturduğum yerde polis nadir olur, mahallede süreceğim
Volta VSM Al Onda Sorun Olmuyor Hem Ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom