Neler Yeni

elektrikten anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
arkadaşlar ben bilgisayara şerit led döşemek istiyorum anakartımda led girişi var ama modlarını beğenmiyorum acaba molex çıkışından 12v çıktı alsak ve bu normal şerit led kontrolcülerinden kullansak olur mu ?

mesmekar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gorkem
arkadaşlar ben bilgisayara şerit led döşemek istiyorum anakartımda led girişi var ama modlarını beğenmiyorum acaba molex çıkışından 12v çıktı alsak ve bu normal şerit led kontrolcülerinden kullansak olur mu ?
Olur, Denendi, onaylandı, ama güvenli değil, yani şöyle ekini vs. çok iyi yapman lazım T Ek yapabilirsin çok damarlı olan kablon varsa çift sarmal sağ sol yapabilirsin, eğer varsa lehim tabancan lehim çek üstüne daha kaliteli olur Ayrıca eşit şekilde aynı yerden ek yapma birini yukardan birini aşşağıdan yap, eşit şekilde hiçbir ek yapma !

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur, Denendi, onaylandı, ama güvenli değil, yani şöyle ekini vs. çok iyi yapman lazım T Ek yapabilirsin çok damarlı olan kablon varsa çift sarmal sağ sol yapabilirsin, eğer varsa lehim tabancan lehim çek üstüne daha kaliteli olur
yol göstericek bir video vs varmı acaba yoksa sadece lehim işi mi lehim ypaabiliyorum

mesmekar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gorkem
yol göstericek bir video vs varmı acaba yoksa sadece lehim işi mi lehim ypaabiliyorum
Aslında çok basit, sadece dikkat etmen gerek kasaya vs. değmesin, internetten T Ek nasıl yapılır, Ek nasıl yapılır gibi araştırabilirsin

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom