Neler Yeni

Elektrikten,motorlarından anlayanlar bakabilirmi?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Merhaba benim logitech marka bir direksiyonum var orijinal adaptörü kayıp ettim ve yaklaşık 3 haftadır leptop adaptörüyle kullanıyorum ama orjinal adaptör değeri sanırsam 24V 1A veya 0.75A benim taktığım ise 19V 5.27A herhangi bir sorun olurmu 1 haftadır bir sıkıntı hissetmedim yada bana öyle geldi orijinalleri pahalı alsam mı karar veremedim bildiğim kadarıyla volt fazla olursa sıkıntı ama amperden zarar gelmez diye biliyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba benim logitech marka bir direksiyonum var orijinal adaptörü kayıp ettim ve yaklaşık 3 haftadır leptop adaptörüyle kullanıyorum ama orjinal adaptör değeri sanırsam 24V 1A veya 0.75A benim taktığım ise 19V 5.27A herhangi bir sorun olurmu 1 haftadır bir sıkıntı hissetmedim yada bana öyle geldi orijinalleri pahalı alsam mı karar veremedim bildiğim kadarıyla volt fazla olursa sıkıntı ama amperden zarar gelmez diye biliyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Bence şuana kadar bir şey olmamış dahada olmaz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
g29 mu?
benim taktığım ise 19V 5.27A
24V 2A yeter
sizinki biraz fazla hatta çok fazlada diye bilirim
24V x 1A = 24W olması gerekiyor sizinki ise
19v x 5.27A = 100,13W yapıyor yani yaklaşık 4 katı
bence bir an önce orijinal adaptörünü alın

Son düzenleme:

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Amperin yüksek olması sıkıntı çıkarmaz, cihaz gerektiği kadar çekecektir. Ancak voltajda durum farklı. Eğer normal değerin üzerinde olsaydı kullanılamaz hale getirebilirdi. Eğer herhangi bir problem yaşamadıysan kullanmaya devam et ancak orijinal adaptörü bir an önce almaya bak. Adaptörü 2. elde varsa onlara da göz atabilirsin.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sorun çıkmadı ise sorun olmaz bu saatten sonra ama bence biran önce orijinal adaptörü almaya bak

Son düzenleme:

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Bu sıkıntı bir durum direksiyon modelini yazarsan yardımcı olurum ffb fullerden motoru eline alırsın gibi duruyor

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
sorun çıkmadı ise sorun olmaz bu saatten sonra ama bence biran önce orjinal adaptörü almaya bak
kanka konu dışı olacak ama
doğrusu orjinal değil orijinal olacak
düzelte bilirmisin :)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Bu sıkıntı bir durum direksiyon modelini yazarsan yardımcı olurum ffb fullerden motoru eline alırsın gibi duruyor
G29 alsam mı ülkede her şey pahalı arkadaş orjinalide yok Çin malı 100 lira şaka gibi.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
g29 almaya değer
sizin kullandığınız nedir?
Telefondan girdiğim için anlatım bozuklukları oluyor hocam 😅 kafam da dağınık.
Bendeki zaten g29 adaptörü almaya değer mi? Onu sormuştum kıytırık adaptör 100 TL çünkü

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Telefondan girdiğim için anlatım bozuklukları oluyor hocam 😅 kafam da dağınık.
Bendeki zaten g29 adaptörü almaya değer mi? Onu sormuştum kıytırık adaptör 100 TL çünkü
hocam bence orijinal adaptör alın
dandik bir şey alınca bozulur mozulur allah göstermesin

Top Bottom