Evet yurtdışından almak istemiyorsan wraith satıyor haberin olsunmalesef hayır ama 2. el almayı düşünüyorum
bide kulaklık iem kulaklık mı
bende buna bakıyorum, sıfırı 30k.Bu kulaklıklığı kullanıyorum bence ses kalitesi güzel. Hangi elektro gitar alıcağınıza karar verdiniz mi?(ben de elektro gitar almak istiyorum)
ama orda 2 katı
kral yanlış yere yazdın bizim o kadar bütçemiz yokbende buna bakıyorum, sıfırı 30k.
hala kararsızım...
modeli nedir bu arkadaşınbende buna bakıyorum, sıfırı 30k.
hala kararsızım...
kusura bakma, bu benim 2. elektrom olacak . ilkini yonka müzik'ten set halinde almıştım ucuza(midex)kral yanlış yere yazdın bizim o kadar bütçemiz yok
ibanezkral yanlış yere yazdın bizim o kadar bütçemiz yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
modeli nedir bu arkadaşın
2 sene önce almıştım. şu an hala kullanıyorum. tabi ki çok iyi bir şey değil ama başlangıç için ideal.çok bilgim yok ama midex baya kötü bi markaymış senin ki nasıldı
ne kadar kullanabildin ses kalitesi nasıldı akort sürekli bozuluyomuydu
2 sene önce almıştım. şu an hala kullanıyorum. tabi ki çok iyi bir şey değil ama başlangıç için ideal.
Midex RPH-30BK-25AMP Gül Klavye SSS 25W Amfili Elektro Gitar Seti
Midex RPH-30BK-25AMP, 25 watt gainli, şarjlı ve bluetooth özellikli gitar amfisi, askı, stand, tuner, capo, yedek tel ve kablo bulunan kırmızı elektro gitar setidir.www.yonkamuzikmarket.com
bence, başlangıç düşük bütçeler dahilinde uygun.aksesuarları nasıl kulaklık felan çalışıyomu
bunu buldum alınır mı sence başlangıç içinMidex RPH-40BK-ST Full Black Elektro Gitar Seti HSH Manyetik Maple Klavye Üst Kalite
Midex RPH-40BK-ST, elektro gitar kategorisinde yer alan üst seviye siyah renk elektro gitar modelimizde maple klavyenin yanı sıra HSH tip manyetiklerin yanı sıra stant ve kulaklıklı paketidir.www.yonkamuzikmarket.com