Neler Yeni

Elektro gitar mı alim akustik mi alim?

Badmixday

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semplerti
Sizce hangisini almalıyız çok kararsızım yardımcı olur musunuz?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Yeni çalmaya basladiysan akustik al eğer biliyorsan çoğu şarkıyı çalacak kadar elektro al
kesinlikle katılmıyorum eğer rock.metal çalmayı seviyorsan elektro eğer daha çok böyle akustik çalmayı seviyorsan klasik al müzik zevkine kalmış ilk önce klasik ile başla sonra elektroya dönersin saçmalığını bırakın artık ** hepsi aynı çalınıyor

SametSW

80+ Bronze
kesinlikle katılmıyorum eğer rock.metal çalmayı seviyorsan elektro eğer daha çok böyle akustik çalmayı seviyorsan klasik al müzik zevkine kalmış ilk önce klasik ile başla sonra elektroya dönersin saçmalığını bırakın artık ** hepsi aynı çalınıyor
Hepsi aynı çalınıyor ama 1 ayda öğreneceği şeyi elektro ile 2 3 ayda öğrenir basim şekilleri aynı değil

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Katılıyorum çaldığın tarza göre karar vermelisin. Bende ikiside var elektro zahmetli ve komşu düşmanı olduğu için pek çıkarmıyorum. Onu da düşün.

SametSW

80+ Bronze
Tab basmak tab okumak basim şekilleri bareleri öğrenme her zaman akustik klasiklerde daha iyi hem madde durumda da böyle elektro gitar 5 6k Akustik 1 2 Ogrenemezse bırakır bosa para verecek çoğu kişi de öyle yapıyor bareye geldiği anda tıkanıyor çalmayı idremiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ikisinide denedim çoğu kişi elektroda çok zorlanıyor ama akustikte öğreniyorlar Ayni şekilde bende ilk 1 yıl elektro çalmaya çalıştım olmadi klasik geçtim 1 yılda ogrendigimi akustikte 5 ayda öğrendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,783
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop
Top Bottom