Yeni çalmaya basladiysan akustik al eğer biliyorsan çoğu şarkıyı çalacak kadar elektro alSizce hangisini almalıyız çok kararsızım yardımcı olur musunuz?
kesinlikle katılmıyorum eğer rock.metal çalmayı seviyorsan elektro eğer daha çok böyle akustik çalmayı seviyorsan klasik al müzik zevkine kalmış ilk önce klasik ile başla sonra elektroya dönersin saçmalığını bırakın artık ** hepsi aynı çalınıyorYeni çalmaya basladiysan akustik al eğer biliyorsan çoğu şarkıyı çalacak kadar elektro al
Hepsi aynı çalınıyor ama 1 ayda öğreneceği şeyi elektro ile 2 3 ayda öğrenir basim şekilleri aynı değilkesinlikle katılmıyorum eğer rock.metal çalmayı seviyorsan elektro eğer daha çok böyle akustik çalmayı seviyorsan klasik al müzik zevkine kalmış ilk önce klasik ile başla sonra elektroya dönersin saçmalığını bırakın artık ** hepsi aynı çalınıyor
elektro gitar ...Sizce hangisini almalıyız çok kararsızım yardımcı olur musunuz?
Katılıyorum çaldığın tarza göre karar vermelisin. Bende ikiside var elektro zahmetli ve komşu düşmanı olduğu için pek çıkarmıyorum. Onu da düşün.kesinlikle katılmıyorum eğer rock.metal çalmayı seviyorsan elektro eğer daha çok böyle akustik çalmayı seviyorsan klasik al müzik zevkine kalmış ilk önce klasik ile başla sonra elektroya dönersin saçmalığını bırakın artık ** hepsi aynı çalınıyor