Neler Yeni

elektro gitar önerisi

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

başka bir forumda yeni başlayanlar için bu iki amfiyi önermişlerdi bunlar nasıldır acaba bu fiyata daha iyisi alınır mı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

başka bir forumda yeni başlayanlar için bu iki amfiyi önermişlerdi bunlar nasıldır acaba bu fiyata daha iyisi alınır mı

Blackstar iyi bir seçenek olabilir.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Jackson seni aldatmasın uygun fiyatlı jacksonların manyetikleri rezalet oluyor diye duymuştum pek iyi anmıyorlar ucuz modelleri. Aralarından yine benim önerdiğim GRX20 mantıklı gibi.
bu fiyat bandında başka önereceğiniz bir gitar var mıdır peki. bu arada zaten grx20yi siz bana ilk mesajınızda önermişsiniz yeni farkettim😄

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bu fiyat bandında başka önereceğiniz bir gitar var mıdır peki. bu arada zaten grx20yi siz bana ilk mesajınızda önermişsiniz yeni farkettim😄

Aklıma başka başlangıç gitarları gelmedi, metal sevdiğin için zaten HH manyetik dizilimi şart o yüzden GRX20 uygun gibi.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Aklıma başka başlangıç gitarları gelmedi, metal sevdiğin için zaten HH manyetik dizilimi şart o yüzden GRX20 uygun gibi.
çok teşekkürler yardımlarınız için anladığım kadarıyla konu hakkında yeterince bilgi sahibisiniz herhangi bir problemim ya da sorum olursa sizden yardım alabilir miyim

Top Bottom