Elektro Gitar Tavsiyesi

i5-13420h

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
elektro gitar çalmak istiyorum öğrenmek istiyorum sizce hangi elektro gitarı tavsiye edersiniz almışkan iyi bişi almak istiyorum

NOT: pek bu işlerden anlamadığım için bütçe söyleyemiyorum

elektro gitar çalmak istiyorum öğrenmek istiyorum sizce hangi elektro gitarı tavsiye edersiniz almışkan iyi bişi almak istiyorum

NOT: pek bu işlerden anlamadığım için bütçe söyleyemiyorum
Bütçe belirtmen lazım.

işte anlamadığım için bütçe belirtemiyorum
Elektro gitardan anlamamanın bir önemi yok. Gitar için ne en fazla ne kadar para verebilirsin onu bilmek lazım. Yani 2k'lık gitarda var 50k'lık gitarda var.

Elektro gitardan anlamamanın bir önemi yok. Gitar için ne en fazla ne kadar verebilirsin onu bilmek lazım. Yani 2k'lık gitarda var 50k'lık gitarda var.
max 6 7 k arası

6-7K arasına sıfır düzgün bir gitar bulabilirsiniz ama ikinci elden çok daha iyisini bulabilirsiniz. Sıfır veya ikinci el almak size kalmış bir durum.

Şöyle de bir şey var ki hangi gitarı alacağınız konusunda neler çalacağınız da çok önemli. Gitar alıp neler çalacaksınız? Hangi grupları beğeniyorsunuz mesela?

6-7K arasına sıfır düzgün bir gitar bulabilirsiniz ama ikinci elden çok daha iyisini bulabilirsiniz. Sıfır veya ikinci el almak size kalmış bir durum.

Şöyle de bir şey var ki hangi gitarı alacağınız konusunda neler çalacağınız da çok önemli. Gitar alıp neler çalacaksınız? Hangi grupları beğeniyorsunuz mesela?
Söyle dielim Instagram reelslarinda oluyorya karışık çalıyorlar k tarz

çalacağınız da çok önemli. Gitar alıp neler çalacaksınız?
Her gitarla her tonu çıkartmak mümkün. Hele ki bir de Ses Kartın varsa Gerekli pluginler sayesinde Akustik gitar sesi dahi çıkarabilirsiniz.

Örnek olarak şu videoyu atayım ;

@9600GT Nerede oturuyorsunuz? İkinci el alırım diyorsanız güzel bir gitar bulmanızda yardımcı olabilirim. Daha önce forumlarda ve çevremdeki elektro gitar bilgisi olmayan insanlara da gitarlar aldırdım ikinci elden..

2. El almanı tavsiye ederim. insanlar bir hevesle gitar alıyorlar sonra çalamadıkları için bırakıyorlar çünkü uzun sürüyor öğrenmesi. Bu nedenle çok fazla 2. El ilan var. Elektrodan anlamadığım için öneride bulunamam akustikçiyim. Yalnız büyükşehirlerde yaşamıyorsan 2. El olayı da sıkıntılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,407
Üyeler
187,037
Son üye
kajufistigi
Geri