Elektro gitardan anlayan birileri bakabilir mi?

Reaksiyon skoru
70
Selamlar geçtiğiimiz günlerde giriş seviyesi bir Squier aldım (yeni başlıyorum) 3 single coil'li ve pedal fiyatları malum inanılmaz pahalı processor desen aynı problem bir ses kartı almayı düşünüyorum hangi ses kartını almamı önerirsiniz yoksa ses kartı yerine farklı bir çözüm mü önerirsiniz? Evimde ufak boss amfilerim var aynı zamanda bilgisayarıma bağlı olan ses sistemim var bir plugin ile sesle oynamak daha mantıklı geldi sonuçta sahne yapmayacağım önerebileceğiniz ses kartı ve ne gerekiyorsa yanında kablo vs sanıyorum ki jak to jak kablolarla ses kartına girilemiyor ne tür kablo lazım yardımcı olur musunuz?

Behringer umc22 kullanıyorum ben um2 ye göre az fiyat farkı olmasına rağmen ciddi fark olan bir model öneririm. Jak kablon yok ise alman lazım tabii birde normal bilgisayar hoparlöründeki jak girişini daha büyük jaka yani gitara taktığın boyuta çeviren bir çevirici uç lazım bulman kolay onuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kartı en mantıklı seçenek bu arada sonra bide guitar rig crack çakarsın miss. Tabii crack falan aramızda...

Behringer umc22 kullanıyorum ben um2 ye göre az fiyat farkı olmasına rağmen ciddi fark olan bir model öneririm. Jak kablon yok ise alman lazım tabii birde normal bilgisayar hoparlöründeki jak girişini daha büyük jaka yani gitara taktığın boyuta çeviren bir çevirici uç lazım bulman kolay onuda.

Ses kartı en mantıklı seçenek bu arada sonra bide guitar rig crack çakarsın miss. Tabii crack falan aramızda...
Kalın jak ile o umc22 ses kartına girilebiliyor mu yoksa farklı bir kablo mu almam lazım?

Kalın jak ile o umc22 ses kartına girilebiliyor mu yoksa farklı bir kablo mu almam lazım?

Normal jak kablosu farklı bir kabloya gerek yok.

Amfiye ne takıyorsan aynısını ses kartına takıyorsun :D.

Normal jak kablosu farklı bir kabloya gerek yok.

Amfiye ne takıyorsan aynısını ses kartına takıyorsun :D.
öasdşsöl çok sağ ol dostum <33

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,312
Üyeler
189,592
Son üye
alierdemac
Geri