selimbaba31
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Eski bjr elektro gitarım var yıllardır kullanılmıyor normal gitar sesi çıkıyor ve manyetiklerini acip kapatsam bile sesi değişmiyor yardım edin
amfide clear tuşu mu basiliEski bjr elektro gitarım var yıllardır kullanılmıyor normal gitar sesi çıkıyor ve manyetiklerini acip kapatsam bile sesi değişmiyor yardım edin
Amfiyokamfide clear tuşu mu basili
Çalmayı az biliyorum yıllardır çalmıyorum gitarı da köyde bazanin altında buldum 10 yıllık bir şey benim değilAmfiyok
dostum gitarı amfiye bağlamadan elektrogitar sesi alamazsın ki, sadece tellerin titreşme sesini duyarsın.Amfiyok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalmayı az biliyorum yıllardır çalmıyorum gitarı da köyde bazanin altında buldum 10 yıllık bir şey benim değil
Hee sağolundostum gitarı amfiye bağlamadan elektrogitar sesi alamazsın ki, sadece tellerin titreşme sesini duyarsın.
Hocam birde çift tek tek manyetik var iki tane çevrilen düğmeden var anlamadım çok garip bir şey budostum gitarı amfiye bağlamadan elektrogitar sesi alamazsın ki, sadece tellerin titreşme sesini duyarsın.
ses ton vs.Hocam birde çift tek tek manyetik var iki tane çevrilen düğmeden var anlamadım çok garip bir şey bu