tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 87
kaliteli olan likit önerebilcek var mı? Aroması farketmez
Bana sorarsan ben aromalı likit almazdım, nikotinsiz kendi likitimi yapar veya nikotinsiz likit alırdım aromasız çünkü aromalı likitlerin içinde aromayı almanızı sağlayan efektör var daha az zararlı olurkaliteli olan likit önerebilcek var mı? Aroması farketmez
nikotinsiz ne önerirsin?Bana sorarsan ben aromalı likit almazdım, nikotinsiz kendi likitimi yapar veya nikotinsiz likit alırdım aromasız çünkü aromalı likitlerin içinde aromayı almanızı sağlayan efektör var daha az zararlı olur
Likit markası olarak mınikotinsiz ne önerirsin?
nikotinsiz ne önerirsin?
hocam likiti kendim yapmaya üşenirim ben direk hazır alabileceğim yok mu kaliteli nikotinsizLikit markası olarak mı
hocam likiti kendim yapmaya üşenirim ben direk hazır alabileceğim yok mu kaliteli nikotinsiz
bu aromasızda tat gelmiyor dimiLikit markası olarak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
No108 Aromasız 0 Mg likit – Vega Buhar
vegabuhar.net
efektör olmadığından tadı olmaz ve nikotinsiz, aromalı nikotinsiz mi arıyorsunuz ?bu aromasızda tat gelmiyor dimi
aromalı nikotinsiz istiyorum hocamefektör olmadığından tadı olmaz ve nikotinsiz, aromalı nikotinsiz mi arıyorsunuz ?
buyrun https://vegabuhar.net/urun-kategori/nikotinsiz-likitler/aromalı nikotinsiz.
eyvallah hocam önerdiğin aroma varmıdır?
Yani ben kavunlu-karpuzlu öneririm, karpuzlu puff kullanmıştım güzel tadı fakat şekerlidireyvallah hocam önerdiğin aroma varmıdır?
anladım hocam limon mango diye bişey buldum onu deneyeceğim sanırsamYani ben kavunlu-karpuzlu öneririm, karpuzlu puff kullanmıştım güzel tadı fakat şekerlidir