Selamun Aleyküm Elektronik sigara başlıcam güzel fiyat performans parçası bulunan sıkıntı çektirmicek bi ürün lazım birde şu parçaalafı coil likit kartuş durne kadar ömeü var ne kadar maal olur aylık onuda bi yardım ı olurmusunuz
Kral boşver sağlık herşeyden önemli.Selamun Aleyküm Elektronik sigara başlıcam güzel fiyat performans parçası bulunan sıkıntı çektirmicek bi ürün lazım birde şu parçaalafı coil likit kartuş durne kadar ömeü var ne kadar maal olur aylık onuda bi yardım ı olurmusunuz
Aldigina asla değecek bir şey değil normal mentollü sigara iç daha iyiSelamun Aleyküm Elektronik sigara başlıcam güzel fiyat performans parçası bulunan sıkıntı çektirmicek bi ürün lazım birde şu parçaalafı coil likit kartuş durne kadar ömeü var ne kadar maal olur aylık onuda bi yardım ı olurmusunuz
almayın gerçekten bi anlık heves hele sigara içiyorsan gram kesmiyor hem o hem sigara ölüme koşuyorsun öyledeSelamun Aleyküm Elektronik sigara başlıcam güzel fiyat performans parçası bulunan sıkıntı çektirmicek bi ürün lazım birde şu parçaalafı coil likit kartuş durne kadar ömeü var ne kadar maal olur aylık onuda bi yardım ı olurmusunuz