Neler Yeni

Elektronik Sigara Patlama ve Bilgi

İceWolf

80+ Silver
Önemli olan Voltage değerleridir. Kaç watt bastığınız değil, pile kaç volt yüklendiğiniz. 8 yıldır ne bir cihaz ne bir pil patlatabildim. Tek önemli olan Voltage değerini 4 altında tutun yeter.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Yani çoğu avrupalı elektronik sigarasını aldığı günün akşamında direkt çöpe atar, ertesi gün yenisini alır. Sen ne kadar en kaliteli pili de alsan, en kaliteli elektronik sigarayı da alsan o cihazın maksimum, maksimum diyorum bak kullanman gereken süre 1 hafta, bilemedin 2 haftadır. Ondan sona çöpe atman gerek
ne alaka ya

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ustam o elektronik sigaralar avrupada 10 euro falan. Orada bi paket sigara da aynı fiyatta. Yani çoğu avrupalı elektronik sigarasını aldığı günün akşamında direkt çöpe atar, ertesi gün yenisini alır. Sen ne kadar en kaliteli pili de alsan, en kaliteli elektronik sigarayı da alsan o cihazın maksimum, maksimum diyorum bak kullanman gereken süre 1 hafta, bilemedin 2 haftadır. Ondan sona çöpe atman gerekiyor.
Ne alakası var dedikleri gibi ya hocam

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Herkese selamlar.
Elektronik sigaraya başladım ve patlama gibi bir konular olduğu söyleniyor. Ne gibi durumlarda patlar, nasıl kullanırsak daha uzun ömürlü ve sağlıklı ( sağlıktan kastım cihazın deforme olması 😂) bir şekilde gider. Bu patlama mevzusu beni biraz tereddüte düşürüyor. Günde 1 defa şarja takarak cihazın ısındığını fark ettiğim an kullanıma kapatıp kullanırsam sorun olmaz değil mi ? Bir yardımınız dokunursa sevinirim.
Bu arada kullandığım model Vaporesso GTX Go 40, bu modelinde kalitesinin nasıl olduğunu belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden cavaplayanlara teşekkür ederim.
İyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese selamlar.
Elektronik sigaraya başladım ve patlama gibi bir konular olduğu söyleniyor. Ne gibi durumlarda patlar, nasıl kullanırsak daha uzun ömürlü ve sağlıklı ( sağlıktan kastım cihazın deforme olması 😂) bir şekilde gider. Bu patlama mevzusu beni biraz tereddüte düşürüyor. Günde 1 defa şarja takarak cihazın ısındığını fark ettiğim an kullanıma kapatıp kullanırsam sorun olmaz değil mi ? Bir yardımınız dokunursa sevinirim.
Bu arada kullandığım model Vaporesso GTX Go 40, bu modelinde kalitesinin nasıl olduğunu belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Kardeşim yeterince şanssızsan patlar. Zaten o kadar şanssızsan normal sigara bile patlar 😀

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
İphone ve samsungun birçok modelide patladı bir aralar. Bataryalar malesef bir ısı dengesi ve kalitede olmadıkça her üründe tehlikeli. Ben çok uzun zamandır vappressonun kullandım ama mesela oturup başına 1 dolum likit bitireceğim dersen haliyle ısınır ve sıkıntı çıkarır.
Pillerde gazlama ve ya kaçak denilen durumda tehlikelidir,piller kesinlikle hasar görmüş olmamalı ve makinanında bu konularda bir emniyetinin olması lazım.
Yok ya ben o kadar içmiyorum 2 saat arayla falan içiyorum bu da sorun yaratmaz herhalde.

Kardeşim yeterince şanssızsan patlar. Zaten o kadar şanssızsan normal sigara bile patlar 😀
O da var doğru😂

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Herkese selamlar.
İyi forumlar.
Hocam o modelden dayim kullaniyordu bir sorun yoktu, birazda sans meselesi acikcasi Allah korusun.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ustam o elektronik sigaralar avrupada 10 euro falan. Orada bi paket sigara da aynı fiyatta. Yani çoğu avrupalı elektronik sigarasını aldığı günün akşamında direkt çöpe atar, ertesi gün yenisini alır. Sen ne kadar en kaliteli pili de alsan, en kaliteli elektronik sigarayı da alsan o cihazın maksimum, maksimum diyorum bak kullanman gereken süre 1 hafta, bilemedin 2 haftadır. Ondan sona çöpe atman gerekiyor.
Alakası yok söylediğiniz cihazlar Türkiye'de de bulunuyor ve onlar tek kullanımlık şekilde satılıyor. 1800 ve 2200 puff arası değişiyor. Mod ve Pod şeklinde aldığın cihazlar ise coil,pamuk ve likit değişimi yaparak ömür boyu kullanabilirisiniz.

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Aşağıda arkadaşımızın biri belirtmiş. Senin dediğin çekim sınırı olanlardır onlar zaten 1 - 2 haftalık, bu benim bahsettim şarjlı bir cihaz bilindiği üzere, sarjı olduğu ve likiti dolu olduğu sürece gider ömür boyu. İyi forumlar dilerim.

Alakası yok söylediğiniz cihazlar Türkiye'de de bulunuyor ve onlar tek kullanımlık şekilde satılıyor. 1800 ve 2200 puff arası değişiyor. Mod ve Pod şeklinde aldığın cihazlar ise coil,pamuk ve likit değişimi yaparak ömür boyu kullanabilirisiniz.
Aynen öyle. Birde şeyi soracağım ya, daha yeni sarja taktım, ısınma yapması normal değil mi? Elde hissedilir bir sıcaklık mevcut çünkü, kasası da metal olduğu için mi ısı çok geliyor acaba?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Herkese selamlar.
İyi forumlar.
yani telefonlarda patlıyor fakat abartılacak bir şey değil tabii markasız kullanman gerektiği anlamına gelmiyor bu dandik bir marka olmadıktan sonra ekstrem olmadıkça bir şey olmaz.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Herkese selamlar.
İyi forumlar.
Hocam çevremde kullananlar var. Aynı marka değil ama yine de yazayım dedim. Kullandığın ürünün pili değiştirilebilir işe kaliteli marka kullanacaksın zaten arkadaşın bir yazmış. Çok fazla abanıp ortamı duman altı etmemekte fayda var. Fazla ısınması çok da iyi bir şey değil. Yaklaşık olarak 1 senedir kullanan var ve problem yok. Isındığı zaman dinlendir, kaliteli ürünler kullan bir şey olmaz diye düşünüyorum. Be benim şahsi fikrim tabii ki.

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
yani telefonlarda patlıyor fakat abartılacak bir şey değil tabii markasız kullanman gerektiği anlamına gelmiyor bu dandik bir marka olmadıktan sonra ekstrem olmadıkça bir şey olmaz.
Yani gelen yorumlar iyi bir marka yönünde o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum. İyi geceler, iyi forumlar.

Hocam çevremde kullananlar var. Aynı marka değil ama yine de yazayım dedim. Kullandığın ürünün pili değiştirilebilir işe kaliteli marka kullanacaksın zaten arkadaşın bir yazmış. Çok fazla abanıp ortamı duman altı etmemekte fayda var. Fazla ısınması çok da iyi bir şey değil. Yaklaşık olarak 1 senedir kullanan var ve problem yok. Isındığı zaman dinlendir, kaliteli ürünler kullan bir şey olmaz diye düşünüyorum. Be benim şahsi fikrim tabii ki.
Bak kullandığım markanın pilinin değişilebilir olduğunu senden öğrendim bu iyi o zaman. Dediğiniz gibi ortalığı duman edipte makineyi zorlamaya gerek yok. Bende zaten öyle yapma niyetinde değilim, 1.5 - 2 saat arayla falan içiyorum zaten. O yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum. Hayırlı geceler, iyi forumlar

Top Bottom