Neler Yeni

Elektronik sigara tavsiyesi

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
İqos iluma tavsiye ederim. Dumanı az ve nanelisi çok iyi

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
Türkiye de elektronik sigara kullanmak biraz mantıksız puff bar almanızı tavsiye ederim bende bir ara kullandım ancak coil denen parçaları çoğu satıcı orijinal parça diyerek sahte olanları satıyor bu tür cihazların normalde ülkemizde satışı yasak olduğundan piyasada ki cihazların ve yedek parçalarının çoğu sahte puff bar dediğim cihazları bile iyi araştırıp almak lazım

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
İpx 80 renkli modeli kullandık elimizde vaperessodsn tutun yurt dışından cihaz bile getirttik ticaretini yapıyorduk bizde ipx cihazlar su gerçimemesiyle biliniyor fakat kartuş kısımı iyi bir cihaz değil ağıza likit salımı fazla oluyor görünüşe kanmayın ve ilk defa alacaksanız pamuk yakma şansınız yüksek alışana kadar ondan rpm 2 veya sarımlı coil kiti almanızda fayda olacaktır
bi tavsiye verebilirmisiniz bunu alsan mantıklı olur gibisinden

Hyhnos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efe Akgül
hocam smok IPX 80 hakkında bi bilgin varmı cihaz çok hoşuma gitti menüsü olsun hava kanalları ayarı renklerı görüntüsü buharı güzel gözüküyor ama pek anlamam tabi video izleyerek edindiğim bilgilerle yetiniyorum :D
Valla nord 4 bayadır kullanıyorum gayet iyi oda iyidir bence kötü bir şey duymadım şu ana kadar.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Genel olarak nord serisi iyidir hocam model olarak hakkında kötü bir yorum duymadım.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Genel olarak nord serisi iyidir hocam model olarak hakkında kötü bir yorum duymadım.
nord 4 le nord 5 in ne farkı var hocam bilgin varmı ikisinin fiyatıda aynı aşağı yukarı

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
nord 4 le nord 5 in ne farkı var hocam bilgin varmı ikisinin fiyatıda aynı aşağı yukarı
Nord 5 biraz daha nargile sevenler için hocam buhar ayarlama bol buhar buhardan bunalma kadar buhar diyebilirim.Nord 5 de sadece ciğğer çekimmi var diye biliyorum kısacası dumandan boğulmak istiyorsan kesinlikle Nord 5

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Nord 5 biraz daha nargile sevenler için hocam buhar ayarlama bol buhar buhardan bunalma kadar buhar diyebilirim.Nord 5 de sadece ciğğer çekimmi var diye biliyorum kısacası dumandan boğulmak istiyorsan kesinlikle Nord 5
:DD galiba nord 4 daha uygun olur benim için ilk seferimde dumandan boğulmak istemem :DDD
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bildiğin bir güvenilir site varmı
https://www.smokstore.org/smok-nord-4
ben bu iki yerden bakıyorum şuan ama bilemedim

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
:DD galiba nord 4 daha uygun olur benim için ilk seferimde dumandan boğulmak istemem :DDD
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bildiğin bir güvenilir site varmı
https://www.smokstore.org/smok-nord-4
ben bu iki yerden bakıyorum şuan ama bilemedim
Hocam ben internet sitelerini pek önermiyorum makine orijinal gelse bile bataryaları çakma gelebiliyor bazı telegram sayfaları var hocam oaralardan takip ederseniz belki hem daha uyguna hemde orijinal bulabilirsiniz.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Güzel bir tane elektronik sigara arıyorum çok fazla bilgim yok 2500tl Yi gecmesse iyi olur dumani fazla az veren mevzular varmış pek bı bilgim yok ordada siz halledersiniz şimdiden sağolun 🥰
uzun zamandır voopo drag s kullanıyorum çok iyi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,358
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom