nightsoldier
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 464
İqos iluma tavsiye ederim. Dumanı az ve nanelisi çok iyi
bi tavsiye verebilirmisiniz bunu alsan mantıklı olur gibisindenİpx 80 renkli modeli kullandık elimizde vaperessodsn tutun yurt dışından cihaz bile getirttik ticaretini yapıyorduk bizde ipx cihazlar su gerçimemesiyle biliniyor fakat kartuş kısımı iyi bir cihaz değil ağıza likit salımı fazla oluyor görünüşe kanmayın ve ilk defa alacaksanız pamuk yakma şansınız yüksek alışana kadar ondan rpm 2 veya sarımlı coil kiti almanızda fayda olacaktır
pod mod düşünüyorsanız calbiburn g2 öneririmGüzel bir tane elektronik sigara arıyorum çok fazla bilgim yok 2500tl Yi gecmesse iyi olur dumani fazla az veren mevzular varmış pek bı bilgim yok ordada siz halledersiniz şimdiden sağolun![]()
Valla nord 4 bayadır kullanıyorum gayet iyi oda iyidir bence kötü bir şey duymadım şu ana kadar.hocam smok IPX 80 hakkında bi bilgin varmı cihaz çok hoşuma gitti menüsü olsun hava kanalları ayarı renklerı görüntüsü buharı güzel gözüküyor ama pek anlamam tabi video izleyerek edindiğim bilgilerle yetiniyorum![]()
Nord 5 biraz daha nargile sevenler için hocam buhar ayarlama bol buhar buhardan bunalma kadar buhar diyebilirim.Nord 5 de sadece ciğğer çekimmi var diye biliyorum kısacası dumandan boğulmak istiyorsan kesinlikle Nord 5nord 4 le nord 5 in ne farkı var hocam bilgin varmı ikisinin fiyatıda aynı aşağı yukarı
Nord 5 biraz daha nargile sevenler için hocam buhar ayarlama bol buhar buhardan bunalma kadar buhar diyebilirim.Nord 5 de sadece ciğğer çekimmi var diye biliyorum kısacası dumandan boğulmak istiyorsan kesinlikle Nord 5
peki bildiğin bir güvenilir site varmıNord 5 biraz daha nargile sevenler için hocam buhar ayarlama bol buhar buhardan bunalma kadar buhar diyebilirim.Nord 5 de sadece ciğğer çekimmi var diye biliyorum kısacası dumandan boğulmak istiyorsan kesinlikle Nord 5
Hocam ben internet sitelerini pek önermiyorum makine orijinal gelse bile bataryaları çakma gelebiliyor bazı telegram sayfaları var hocam oaralardan takip ederseniz belki hem daha uyguna hemde orijinal bulabilirsiniz.D galiba nord 4 daha uygun olur benim için ilk seferimde dumandan boğulmak istemem
DD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki bildiğin bir güvenilir site varmı
https://www.smokstore.org/smok-nord-4![]()
SMOK Nord 4
SMOK Nord 4 Kit 80W Pod Vape Kit 2000mAhDİKKAT! Kartuş veya Atomizerinize Likit ile Doldurduktan Sonra Kartuş İçerisindeki Seramik/Pamuk Malzemelerinin Likiti Tam Emmesi İçin Minimum 20 Dakika Bekleyin. Bu Bekleme Esnasında Coilin Yanmaması İçin Cihazı Kullanmayın.Unutmayınızki Coillerde Garantwww.smokshop.org
ben bu iki yerden bakıyorum şuan ama bilemedim
Nord serisi boşta dururken içinde likitle bırakırsan sorun yaratıyor içinebi tavsiye verebilirmisiniz bunu alsan mantıklı olur gibisinden
uzun zamandır voopo drag s kullanıyorum çok iyi tavsiye ederimGüzel bir tane elektronik sigara arıyorum çok fazla bilgim yok 2500tl Yi gecmesse iyi olur dumani fazla az veren mevzular varmış pek bı bilgim yok ordada siz halledersiniz şimdiden sağolun![]()