Telefon özel tüketim kardeşim anlamazsın.Arkadaşlar az önce Kanal D de bu haberi gördüm paylaşayım dedim iktidardaki partinden birisi konuşuyordu kdv indirimi geliyor diye hadi gözümüz aydın bir süre indirimli alırız
Kardeşim senin kafanmı güzel kanal d gördüğün ilk haberi kdv indirimi diye konu açıyorsun. Kahkaha attım burda.Ne alaka kafan mı güzel ?
Arkadaşlar az önce Kanal D de bu haberi gördüm paylaşayım dedim iktidardaki partinden birisi konuşuyordu kdv indirimi geliyor diye hadi gözümüz aydın bir süre indirimli alırız
Seni ne alakadar ediyoe hayırdır açtığım konuyla yazdığın şeyin hem alakası yok hemde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyosun ben gördüm attım seçim yaklaşıyor belli değilbmi bir indirim olacağı sistem almak için acele eden etmesin diye açtım konuyu tabi küçük beynin almaz senin.Kardeşim senin kafanmı güzel kanal d gördüğün ilk haberi kdv indirimi diye konu açıyorsun. Kahkaha attım burda.
Boşver dostum adam zaten dün kayıt olmuş böyle devam etsin 1-2 haftaya ban yerNe alaka kafan mı güzel ?
Gerçi oda var doğru kdv indirimi ayağına bizim parçalar ucuzlayacak satıcılarda bu haber üstüne fiyatları 500 1000 artık ne gelirse arttıracak lar sonra indirim gelince eski fiyatlara geri çekeceklerElimizdekiler değer kaybedecek. Diğer ürünlerin fiyatı sabit kalacak.
Umarımumarım fiyatlara yansıma olur..