Neler Yeni

Eleştiri yapacağım dava yer miyim?

pasii

80+
Arkadaşlar eleştiri üzerine YouTube kanalı açmak istiyorum ve gündemdeki olayları falan eleştirmek istiyorum. Bildiğiniz gibi gündemde ara sıra tanınmış kişiler geliyor ve ben bunları eleştirirsem dava yer miyim?
Bu arada biraz utanıyor ve çekiniyorum bunu nasıl atlatabilirim?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Cumhurbaskaninin c'sini soyledigin anda cumhurbaskanina hakaretten adliyeye gidiyorsun. Ama pek bir sey cikmiyor

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Arkadaşlar eleştiri üzerine YouTube kanalı açmak istiyorum ve gündemdeki olayları falan eleştirmek istiyorum. Bildiğiniz gibi gündemde ara sıra tanınmış kişiler geliyor ve ben bunları eleştirirsem dava yer miyim?
zannetmiyorum çok değişik birisi ise sürekli birilerine telif atan tarza birisini eleştireceksen görsel kullanma veya sansürlü kullan onun dışında sorun olmaz.

Eleştiri kanalı açmak için düzgün ekipmanlar gerekiyor bence , düzgün ekipmanın yoksa girişme derim. Ayrıca eleştiri de diksiyon çok önemlidir bu konularda pek iyi değilsen kendini geliştirip başla derim.

pasii

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cumhurbaskaninin c'sini soyledigin anda cumhurbaskanina hakaretten adliyeye gidiyorsun. Ama pek bir sey cikmiyor
Zaten siyasete pek bulaşmak istemiyorum.
zannetmiyorum çok değişik birisi ise sürekli birilerine telif atan tarza birisini eleştireceksen görsel kullanma veya sansürlü kullan onun dışında sorun olmaz.

Eleştiri kanalı açmak için düzgün ekipmanlar gerekiyor bence , düzgün ekipmanın yoksa girişme derim. Ayrıca eleştiri de diksiyon çok önemlidir bu konularda pek iyi değilsen kendini geliştirip başla derim.
Hangi ekipmanlar iyi olmalıdır?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

şahin doğan

80+ Platinum
Adamın kafası atar kaybedeceği bir dava bile açar seni uğraştırmak için.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
herifin teki gider cimere yazar direk alırlar seni illaki başın ağrır sen bilirsin bunları bilerek başla başlayacaksan

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Hakaret ederek eleştiri sınırlarının dışına çıkmazsan ve özel hayatın gizliliğine müdahalede bulunmazsan başının çok ağrıyacağını düşünmüyorum. Dava açsalar bile büyük olasılıkla ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilir. Anayasa Mahkemesi ve diğer yüksek mahkeme kararları her geçen gün ifade özgürlüğünün çerçevesini genişletiyor.

pasii

80+
Farklılık olarak ben biraz daha iş hayatından, günlük hayatta çokça duyduğumuz yalanlardan bahsedeceğim. İleride bu hesap büyürse bazılarını hoşuna gitmeyebilir.

Türkiye tamamen özgür ve adaletli bi ülke en azından son yirmi yıldır.
Hakaret etmediğin sürece eleştiriden dava almazsın

Top Bottom