Neler Yeni

Elimde 12k lık kredi kartı var 3k ekleyip taksit yapabilir miyim

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
Merhaba 15k civarında PC almayı düşünüyorum elimde 12k limitli kredi kartı var 3k nakit ekleyip taksitlendirme yapabilir miyim bilgisi olan var mı

serkangf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serkan Gürler
Atmden veya mobilden kredi borcu ödeme yap istediğin kadarını yatır. Kredi kartı limiti kadarının miktarına göre faiz işleyip taksit yapar. Kalan para kredi kartının limitinde olmadığı için 12 k kısmından taksit yapar ve ona göre faiz ve taksit uygular. Kesin bir bilgi değil sadece mantıken böyle olması gerek. Bankaya gidip temsilci ile görüşmen daha sağlıklı olur ayrıca taksitsiz bile alsan %20 si kadarını ödersin her ay veya tek çekim alıp sonradanda taksit yapabilirsin.

Kefren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah
Merhaba 15k civarında PC almayı düşünüyorum elimde 12k limitli kredi kartı var 3k nakit ekleyip taksitlendirme yapabilir miyim bilgisi olan var mı
Hangi bankaya ait ise o bankayo arayıp limit yükseltme isteyebilirsin 2 3 dakika içinde onaylanır. Ama şunu da hesaba kat taksit yaparsan vade farkı oluşur yani 15k lık pc 17k küsür olur. Limiti 20k ya iste.

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi bankaya ait ise o bankayo arayıp limit yükseltme isteyebilirsin 2 3 dakika içinde onaylanır. Ama şunu da hesaba kat taksit yaparsan vade farkı oluşur yani 15k lık pc 17k küsür olur. Limiti 20k ya iste.
Konuştum bir kaç kişiyle site ile anlaşıp havale yapabilirsin tarzı dediler onu yapmayı düşünüyorum

Kefren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah
Konuştum bir kaç kişiyle site ile anlaşıp havale yapabilirsin tarzı dediler onu yapmayı düşünüyorum
Havale yaparsan taksitlendirme yapamazsın yalnız. En iyisi bankanın müşteri hizmetiyle konuşman.

Top Bottom