Neler Yeni

elimdeki 1.2k yı nasıl değerlendirebilirim?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
bende de yüklü miktarda kaleseramik var bakalım
Yakında kâr satışları gelecek bu yüzden takipte kalın ve anlık al-sat tecrübeniz varsa satış dalgalarıni yakalayın. MatrixIQ üzerinden hangi şirket ne kadar satmış ya da anlık olarak ne kadar satış ve alım emri girilmiş takip ederek kendinizi garantiye alabilirsiniz.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
halka arz

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
hangi uygulamadan yapmamı tavsiye edersiniz peki?
ziraat bankasını öneririm, yatırım hesabı ve borsa hesabı açman lazım, bunun içinde ailenin bankada imzası olması lazım (ki vardır büyük ihtimal) hesapları açtıktan sonra yatırım işlemlerinden halka arz sekmesine tıklayıp halka arz olacak şirketlere başvuru yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında kâr satışları gelecek bu yüzden takipte kalın ve anlık al-sat tecrübeniz varsa satış dalgalarıni yakalayın. MatrixIQ üzerinden hangi şirket ne kadar satmış ya da anlık olarak ne kadar satış ve alım emri girilmiş takip ederek kendinizi garantiye alabilirsiniz.
al sat tecrübem yok ya o topa girmek istemiyorum maliyetim düşük zaten, o söylediğiniz uygulama ücretli değil mi ?

birde bu hissede direkt satış alış olması kötü değil mi ya , onu kapatmazlar mı yakın zamanda ?

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
ziraat bankasını öneririm, yatırım hesabı ve borsa hesabı açman lazım, bunun içinde ailenin bankada imzası olması lazım (ki vardır büyük ihtimal) hesapları açtıktan sonra yatırım işlemlerinden halka arz sekmesine tıklayıp halka arz olacak şirketlere başvuru yapabilirsiniz.

al sat tecrübem yok ya o topa girmek istemiyorum maliyetim düşük zaten, o söylediğiniz uygulama ücretli değil mi ?

birde bu hissede direkt satış alış olması kötü değil mi ya , onu kapatmazlar mı yakın zamanda ?
Nasıl yani alış satış bir borsanın mantığıdır :)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hocam o kadar olmadida ark biraz fazla atmış en kötüsü yine 15tane alır
:D Yok be ciddi sormuyorum her gün yiyorum biliyorum fiyatları

Neden illaha kılıf yani çok zor bence bu iş eğer tuhaf tuhaf tasarımlar yapmıcaksan zor gibi bir insan kılıf alıcağı zaman zaten direk ya trendyola girer direk en popüleri alır yada mahaledeki telefoncuya gidip alıp gelir

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Boşver en azından at eti falan yemiyon sen :D
İnşallah hocam geçen babam lahmacunu yanında 5 liraya yarım litrelik ayran almış inanamadim açık ayranı su şişelerine katmislar öyle veriyorlar umarım o ter den tatmamisimdir

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İnşallah hocam geçen babam lahmacunu yanında 5 liraya yarım litrelik ayran almış inanamadim açık ayranı su şişelerine katmislar öyle veriyorlar umarım o ter den tatmamisimdir
Nasıl almış direk lahmacuncudan aldısa o ayran değildir onu söylimde ama eğer bakaldan aldısa küçük ayranlar 6-7tl o paralarda olabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,798
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17
Top Bottom