Marianoly 80+ Gold Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 9,094 En İyi Cevap 1 17 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Sebastian Szymanski yazmış: 2.el bir de 18 yıllık çürümüştür ben 90 tl veririm Devamı için tıklayın... Hocam kalem sağlam, aktif olarak kullanıyorum. Vitesli bir yapıya sahip.
Sebastian Szymanski yazmış: 2.el bir de 18 yıllık çürümüştür ben 90 tl veririm Devamı için tıklayın... Hocam kalem sağlam, aktif olarak kullanıyorum. Vitesli bir yapıya sahip.
ErdemAbiGf 80+ Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 461 Dahası Reaksiyon skoru 92 İsim Erdem 17 Ocak 2025 #15 Marianoly yazmış: Arkadaşlar elimde cross marka daha önce eşini benzerini görmediğim (İnternet üzerinde saatlerce aynı kalemi aradığım halde bulamadim) versatil kalem var, sizce bu kalemin değeri nedir? Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... 1.200 TL trendyol fiyatı
Marianoly yazmış: Arkadaşlar elimde cross marka daha önce eşini benzerini görmediğim (İnternet üzerinde saatlerce aynı kalemi aradığım halde bulamadim) versatil kalem var, sizce bu kalemin değeri nedir? Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... 1.200 TL trendyol fiyatı