Neler Yeni

Yardım Elimdeki eski faremi,aynı ürün olan yeni faremin garantisi ile servise göndersem Tamir edilir mi?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
Merhabalar elimde Logitech G300S model bir fare var, fareden çok memnun olduğum için aynı modeli kullanmaya devam etmek istiyorum ve Amazon üzerinde 150 liraya satıldığını gördüm. Oradan yeni bir fare alacağım ve eski fareyi kardeşime vereceğim. Yeni farenin garantisi altında eski ürünümü Tamir edilmesi için ,oluşturduğumuz dilekçede eskiden aldığım fare olduğunu belirterek, göndersem fareyi tamir ederler mi ? Konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum. Eski fareden parça değişimi olur yada başka bir ücret çıkarsa ödemeyede razıyım tek istediğim bir iki sene daha kullanılabilir hale getirilmesi farenin.
Teşekkür ederim.

Edit:Konu çok uzadı ve saçma yerlere kaydığı için düşündüğüm şeyi tam olarak anlatabilmek adına konuyu düzelttim.

Son düzenleme:

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Merhabalar Elimde 3 senelik bir G300s var. Fareden çok memnunum ve bu farede devam etmek istiyorum ama ömrünün sonuna geldiğini hissediyorum. Şimdi Amazonda 150₺'ye düştüğünü gördüm ve onu alma kararı aldım. Doğal olarak garantili gelecek, onun garantisini kullanarak Eski faremi göndersem anlaşılır mı?
eski farende mi g300s
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar Elimde 3 senelik bir G300s var. Fareden çok memnunum ve bu farede devam etmek istiyorum ama ömrünün sonuna geldiğini hissediyorum. Şimdi Amazonda 150₺'ye düştüğünü gördüm ve onu alma kararı aldım. Doğal olarak garantili gelecek, onun garantisini kullanarak Eski faremi göndersem anlaşılır mı?
anlaşılabilir

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Anlaşılır ama senden mi geldi yoksa iade ürünü mü yolladıklarını düşünmek için uğraşmayabilirler. Etik de olmaz.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Anlarlar büyük ihtimalle.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Altında bulunan kod ile anlaşılabilir.

Yapmayı düşündüğün şey düpedüz hırsızlık, utanmadan bunu burda soruyorsun, ayıp.
Hırsızlık ? DÜZGÜN OKU.
Garanti bitmiş demek ki onarsınlar diye yenisinin garantisi ile göndereceğim diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan kalay
Altında bulunan kod ile anlaşılabilir.

Hırsızlık ? DÜZGÜN OKU.
Garanti bitmiş demek ki onarsınlar diye yenisinin garantisi ile göndereceğim diyor.
Garantisi bitmiş bir ürünü işgüzarlık yaparak, yeni aldığı ürünü bozulmuş gibi gösterip tamire yollamayı düşünüyor asıl sen düzgün oku, anlaman kıt sanırım.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmayı düşündüğün şey düpedüz hırsızlık, utanmadan bunu burda soruyorsun, ayıp.
Eski faremin garantisi bitti ve onarımı yapılsın diye yeni faremin garantisini kullanmak istiyorum ikisininde ücretini ödedim neyin hırsızlığı bu pardon da?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
bende de 4 senelik g300s var arkadaşımda yeni aldı g300s.
tipi bi tık değişmiş. arka kısmın incelmiş gibi ve logo dğeimiş. anlaşılır yani

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Anlaşılır. Ürünün garantisi ürünün seri numarasıyla bağlantılıdır ekstra olarak bu etik bir davranış olmaz.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Garantisi bitmiş bir ürünü işgüzarlık yaparak, yeni aldığı ürünü bozulmuş gibi gösterip tamire yollamayı düşünüyor asıl sen düzgün oku, anlaman kıt sanırım.
Tamam da adam burada ne çalıyor ?
İyi bir şey değil bu yaptığı ama hırsızlık ile hiçbir alakası yok.
Türkçeniz kıtsa yeniden anlatırım.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
Hocam nickiniz çok güzelmiş bir şey sormak istiyorum, aldığımız her ürüne /300 vergi ödemeyi hırsızlık olarak görmüyorsunuz da böyle bir "Garanti" olayını mı hırsızlık olarak görüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan kalay
Eski faremin garantisi bitti ve onarımı yapılsın diye yeni faremin garantisini kullanmak istiyorum ikisininde ücretini ödedim neyin hırsızlığı bu pardon da?
Adı üstünde eski fare garantisi bitmiş, firmadan tamir etmesini talep edemezsin, firmayı kandırıp tamir ettirmeye çalışıyorsun, bir de utanmadan bunu savunuyorsun, ve seni savunan insanlar da var, komiksiniz.

Top Bottom