Öneri Elimdeki g31 anakartı nasıl değerlendirebilirim?

Mete_631

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba gigabyte ga g31m es2l anakartım var köşede çürümesi beni rahatsız ediyor birde pc ihtiyacım var çok basit işler yapacağım minecraft google takılacağım sizce ne yapmalıyım? birde 720p valo oynuyacağım

Merhaba gigabyte ga g31m es2l anakartım var köşede çürümesi beni rahatsız ediyor birde pc ihtiyacım var çok basit işler yapacağım minecraft google takılacağım sizce ne yapmalıyım?
çöpe atılır çok eski ufak işlerdi bile takılır o dizilecek sistem diye düşünüyorum

g41 olsa quad core bişe toplanırdı da o anakarttan hiçbişe olmaz

çöpe atılır çok eski ufak işlerdi bile takılır o dizilecek sistem diye düşünüyorum
Hocam peki g41 anakartla fln takas etsem?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g41 alabilirim hocam takasda edebilirim belki

Hocam direk şunu alsam? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...z-sistem-dipnot-ddr2-degildi-1252674552/detay

Hocam peki g41 anakartla fln takas etsem?

g41 alabilirim hocam takasda edebilirim belki

Hocam direk şunu alsam? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...z-sistem-dipnot-ddr2-degildi-1252674552/detay
valorant bile oynatmaz bu tip sistemler hocam geçti bunların modası. 2200g-3200g-3400g-4300g'li falan apu sistem almaya çalış. boşa uğraşırsın bunlarla.

olmaz, hem işlemci çoook güçsüz, hemde ekran kartı yok. valoyu geç mc bile oynayamzsın muhtmeleen.

dediğim gibi 8x2 ramli apu sistem bak.
Hocam ben bulamıyorum size zahmet olmassa bulduklarınızdan fln atabilirmisiniz bana bütçe maks 2k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri