Elimdeki macbooku satamıyorum, akıl verecek olan var mı ?

sorma sorma dün rezilin biri yazdı m4'e yükseltmek ister misin falan. Eee nasıl olacak dedim, benim macbook + 28 bin tl verecekmişim arkadaşa. Ben 25e satıyorum, senin ürün ptde 39bine satılıyor, arada 14 bin tl var hadi dedim takas 23-22 yapalım benimkini falan. 28 bin TL'ye nasıl çıktın diyorum. 20 senin alet 48 benim alet diyor, işine gelirse diyor. Buluşup bir çayını içmek istedim arkadaşın da neyse dedim.
Hocam işte bunlarla uğraşmak ayrı bir eziyet. Macbook cihazların da piyasası yok. Satılan cihazların çoğu yıllarca ilanda duruyor, en sonunda belki birisi çıkarsa alıyor. Onun dışında Macbook satmak imkansıza yakın. Sizdeki durumdaki akıllı arkadaş, sizin cihazınızın ederini biliyor, kendi cihazının ederini bilmiyor güya. Kimden ne koparabilirsem mantığıyla yazıyor yazanlar genelde.

nerede kanka link atar mısın merak ettim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerede kanka link atar mısın merak ettim
Al sat yaptığımdan ötürü bunlar takip ettiğim ilanlar birde bunların geriye kalan 80 ildeki fiyatları da düşünürsek piyasa aşağı yukarı bu seviyede m1 cihazlar 15-22 m2 cihazlar 24-32 m3 cihazlar 34-40 m4 cihazlar 40-50 arası

attığın ilk 2 pc 8 gb ram ve m1 16 gb m2 8 gbden daha yüksek perfonmans veriyor. 3. attığın 16 gb ve o da %84 pil ömrü var ve 400lerde deviri var, garantisi yok. Tam olarak neye dayanarak 20k max dedin ?
Buna bahane ne tam olarak.adama 15 inc m2 atıyoruz adam diyorki bu 8 gb ramli hahaha.sen müsait bir zamanında m2 15 inc ile elindeki cihazı yan yana koy hocam ekranlarındaki sadece renklerin canlılığına bak farkı anlarsın.Hem uzun süredir satılmıyor diyorsun fikir veriyoruz birde beğenmiyorsun bunun yegane tek sebebi macbook bilgisizliği ve altı boş ego umarım 40k ya satarsın iyi günler.

Buna bahane ne tam olarak.adama 15 inc m2 atıyoruz adam diyorki bu 8 gb ramli hahaha.sen müsait bir zamanında m2 15 inc ile elindeki cihazı yan yana koy hocam ekranlarındaki sadece renklerin canlılığına bak farkı anlarsın.Hem uzun süredir satılmıyor diyorsun fikir veriyoruz birde beğenmiyorsun bunun yegane tek sebebi macbook bilgisizliği ve altı boş ego umarım 40k ya satarsın iyi günler.

Ustam ben sana soru sormak dışında ne dedim ?

Geri