Elimdeki parayı nasıl değerlendirebilirim

Elinizdeki miktarı arttırmaktan ziyade ürüne yatırım yapabilirsiniz. YTD. Paramızın belli bir enflasyonu olduğu için ne alırsanız alın, kâr edersiniz. En basitinden tuvalet kağıtlarına ve temizlik malzemelerine çok fazla zam geliyor. Alıp kenara koyarsanız hem işinize yarar hem de gelen zamlardan çok fazla etkilenmemiş olursunuz.
Bilgisayardan anlıyorum. Mesela uygundan sıfır ekran kartı alıp onu da sıfır açılmamış şekilde geldiği gibi satmak, işlemci alıp satmayı başarabilir miyim onu düşünüyorum. Dediğim 5-10 bin Türk lirası, dolar olarak hesabımda duruyor. Bozdurursam o kadar çıkıyor. Benim amacım paramı yükseltmek. Tuvalet kağıdı vs konuyla alakasız yani.

dostum 2 3 yıl önce 4250 tl ye gitar seti almışdım şimdi ise letgoda 15k ya satıyorum yaz başıda 2gram altın almışdım şuan altınlardan 500 tl karım var benim önerim altın alabilirsin ama döviz işlerini pek bilmiyorum

dostum 2 3 yıl önce 4250 TL ye gitar seti almışdım şimdi ise letgoda 15k ya satıyorum yaz başıda 2gram altın almışdım şuan altınlardan 500 TL karım var benim önerim altın alabilirsin ama döviz işlerini pek bilmiyorum
Bahsettiğim şey tam olarak bu. Bir ürünün fırsatını kovalayıp en uygun, en dip fiyattan 5-10 stoktan çekip satmak. Yoksa dolarmış, altınmış onlar çok fazla kâr bıraktırmıyor.

Mevcut enflasyonda paranı tl hariç herhangi birşeyde tutuyorsan kaybetmezsin,bu dolar olur, altın olur, elektronik olur sana kalmış.

Elimde 5-10 bin gibi bir miktar var bunu daha da arttırmak için ne yapılabilir? (çalışmak hariç) Uyguna sıfır ürün yakalayıp ikinci elden sıfır şekilde aldığımdan daha yüksek bir fiyata satabilir miyim?
knkm uzun vade altın kısa vade dolar kesinlikle yatırım tavisyesi değildir

Elimde 5-10 bin gibi bir miktar var bunu daha da arttırmak için ne yapılabilir? (çalışmak hariç) Uyguna sıfır ürün yakalayıp ikinci elden sıfır şekilde aldığımdan daha yüksek bir fiyata satabilir miyim?
gram yapmanı öneririm fiziksel olarak . 35 bin parami coine basmiştim 5k birazcık yok oldu :D geri kalanı altına koydum.

Enerji hissesi satın alın (YTD)

kesinlikle iphone xs yada se2020 alın cumhuriyet altından daha hızlı yükseliyolar

Bilgisayardan anlıyorum. Mesela uygundan sıfır ekran kartı alıp onu da sıfır açılmamış şekilde geldiği gibi satmak, işlemci alıp satmayı başarabilir miyim onu düşünüyorum. Dediğim 5-10 bin Türk lirası, dolar olarak hesabımda duruyor. Bozdurursam o kadar çıkıyor. Benim amacım paramı yükseltmek. Tuvalet kağıdı vs konuyla alakasız yani.

Alternatif öneri sunmak istedim. Malum, enflasyonu olan ülkede yaşıyoruz. Neye yatırım yapsanız kâr oluyor. Eğer paranızı katlamak istiyorsanız, borsaya bakmanızı tavsiye ederim.

Uzun vade de altın ya da borsada kağıt alabilirsin kısa vadede bilmiyorum.

Geri