Neler Yeni

Elimdeki parayı nasıl değerlendirebilirim

Stayy

80+
Elinizdeki miktarı arttırmaktan ziyade ürüne yatırım yapabilirsiniz. YTD. Paramızın belli bir enflasyonu olduğu için ne alırsanız alın, kâr edersiniz. En basitinden tuvalet kağıtlarına ve temizlik malzemelerine çok fazla zam geliyor. Alıp kenara koyarsanız hem işinize yarar hem de gelen zamlardan çok fazla etkilenmemiş olursunuz.
Bilgisayardan anlıyorum. Mesela uygundan sıfır ekran kartı alıp onu da sıfır açılmamış şekilde geldiği gibi satmak, işlemci alıp satmayı başarabilir miyim onu düşünüyorum. Dediğim 5-10 bin Türk lirası, dolar olarak hesabımda duruyor. Bozdurursam o kadar çıkıyor. Benim amacım paramı yükseltmek. Tuvalet kağıdı vs konuyla alakasız yani.

Mabiat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İbrahim Başarı
dostum 2 3 yıl önce 4250 tl ye gitar seti almışdım şimdi ise letgoda 15k ya satıyorum yaz başıda 2gram altın almışdım şuan altınlardan 500 tl karım var benim önerim altın alabilirsin ama döviz işlerini pek bilmiyorum

Stayy

80+
dostum 2 3 yıl önce 4250 TL ye gitar seti almışdım şimdi ise letgoda 15k ya satıyorum yaz başıda 2gram altın almışdım şuan altınlardan 500 TL karım var benim önerim altın alabilirsin ama döviz işlerini pek bilmiyorum
Bahsettiğim şey tam olarak bu. Bir ürünün fırsatını kovalayıp en uygun, en dip fiyattan 5-10 stoktan çekip satmak. Yoksa dolarmış, altınmış onlar çok fazla kâr bıraktırmıyor.

Lisa Siuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gürsoy YERKÖYLÜ
Mevcut enflasyonda paranı tl hariç herhangi birşeyde tutuyorsan kaybetmezsin,bu dolar olur, altın olur, elektronik olur sana kalmış.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Elimde 5-10 bin gibi bir miktar var bunu daha da arttırmak için ne yapılabilir? (çalışmak hariç) Uyguna sıfır ürün yakalayıp ikinci elden sıfır şekilde aldığımdan daha yüksek bir fiyata satabilir miyim?
knkm uzun vade altın kısa vade dolar kesinlikle yatırım tavisyesi değildir

jouly

80+ Bronze
Elimde 5-10 bin gibi bir miktar var bunu daha da arttırmak için ne yapılabilir? (çalışmak hariç) Uyguna sıfır ürün yakalayıp ikinci elden sıfır şekilde aldığımdan daha yüksek bir fiyata satabilir miyim?
gram yapmanı öneririm fiziksel olarak . 35 bin parami coine basmiştim 5k birazcık yok oldu :D geri kalanı altına koydum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kesinlikle iphone xs yada se2020 alın cumhuriyet altından daha hızlı yükseliyolar

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bilgisayardan anlıyorum. Mesela uygundan sıfır ekran kartı alıp onu da sıfır açılmamış şekilde geldiği gibi satmak, işlemci alıp satmayı başarabilir miyim onu düşünüyorum. Dediğim 5-10 bin Türk lirası, dolar olarak hesabımda duruyor. Bozdurursam o kadar çıkıyor. Benim amacım paramı yükseltmek. Tuvalet kağıdı vs konuyla alakasız yani.

Alternatif öneri sunmak istedim. Malum, enflasyonu olan ülkede yaşıyoruz. Neye yatırım yapsanız kâr oluyor. Eğer paranızı katlamak istiyorsanız, borsaya bakmanızı tavsiye ederim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uzun vade de altın ya da borsada kağıt alabilirsin kısa vadede bilmiyorum.

Top Bottom