Neler Yeni

elimdeki parayı nasıl katlarım?

ylmzkuscu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yılmaz Kuşçu
öncelikle herkese selamlar forumda yeniyim
elimde 2k gibi bi miktar para var donanım arşivinin 4 ay önce yayınladığı ikinci el sistemdeki gibi bi sistem toplamak istiyorum hesaplamaları yaptım totalde 6k gibi bi fiyata geldi
tavsiye edebildeciğiniz bir para kazanma yöntemi var mı dropshipping videoları çok çıkıyor karışıma ama emin olamıyorum bi de riskli gibi duruyor. cevaplarsanız çok memnun olurum:peepokalp:

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,655
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Bu topraklarda elde para tutmanın mantığı yok. Almak istediğin ürünün fiyatı Limit konusundaki gibi sonsuza gidiyor. Senin 3 liran varken 5 lira olan ürün, sen nihayet 5 liraya sahip olduğunda 10 lira olmuş oluyor. Kovalamaca bitmiyor bir türlü. Elinde biraz para varsa bu parayı elinde tutmamak en iyisi. Git bir ürün satın al ya da başka bir şeylere yatırım yap. İnternetteki para kazanma ile ilgili şeylere de kanma.

ylmzkuscu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yılmaz Kuşçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu topraklarda elde para tutmanın mantığı yok. Almak istediğin ürünün fiyatı Limit konusundaki gibi sonsuza gidiyor. Senin 3 liran varken 5 lira olan ürün, sen nihayet 5 liraya sahip olduğunda 10 lira olmuş oluyor. Kovalamaca bitmiyor bir türlü. Elinde biraz para varsa bu parayı elinde tutmamak en iyisi. Git bir ürün satın al ya da başka bir şeylere yatırım yap. İnternetteki para kazanma ile ilgili şeylere de kanma.
haklısın usta teşekkürler

dayı53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Muhammet İlker Köse
elimde 2k gibi bi miktar para var donanım arşivinin 4 ay önce yayınladığı ikinci el sistemdeki gibi bi sistem toplamak istiyorum hesaplamaları yaptım totalde 6k gibi bi fiyata geldi
tavsiye edebildeciğiniz bir para kazanma yöntemi var mı dropshipping videoları çok çıkıyor karışıma ama emin olamıyorum bi de riskli gibi duruyor. cevaplarsanız çok memnun olurum:peepokalp:
edit yapmayı öğren küçük youtube kanallarına edit yaparak para kazanabilirsin

Adobe Premiere Pro öğren edit yapmak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
At bana katlayıp geri atarım sana :D

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
edit yapmayı öğren küçük youtube kanallarına edit yaparak para kazanabilirsin

Adobe Premiere Pro öğren edit yapmak için
O iş sandığın kadar kolay değil. Deneyimin var mı bu konularda? Beni sorarsan 2019 dan beri edit yapıyorum. Hem kişisel hobimdir hem paraya sıkışınca başvurduğum yöntemdir.

Konuya gelirsek şu yapay zeka vardı ya ChatGPT onu kullanıp fiverr üzerinden şöyle ilan aç; ben size cv hazırlarım ya da satacakları ürünü satmak için metin yazabilirsin veyahut ödevlerinizi yapabilirim tarzı. Google translate kullanıp bu tür işlerden geçen hafta 230 dolar kazandım. Basit işler gibi geliyor evet zaten basit ama Amerikalılar özellikle aşırı tembeller ve her işi başkasına yaptırmak gibi huyları ve bahşiş kültürleri var. Kanıt istersen 30 dolarlık işe 30 dolar bahşiş daha atan bir eleman. (Kazancının %20’sini fiverr alır toplam 60 dolar ama bana %20’si 48 dolar düşüyor)

Ekler

• 1FF35547-882B-422F-BA98-EC1A995A1CDA.jpeg
    1FF35547-882B-422F-BA98-EC1A995A1CDA.jpeg
    152.9 KB · Hit: 76

ylmzkuscu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yılmaz Kuşçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O iş sandığın kadar kolay değil. Deneyimin var mı bu konularda? Beni sorarsan 2019 dan beri edit yapıyorum. Hem kişisel hobimdir hem paraya sıkışınca başvurduğum yöntemdir.

Konuya gelirsek şu yapay zeka vardı ya ChatGPT onu kullanıp fiverr üzerinden şöyle ilan aç; ben size cv hazırlarım ya da satacakları ürünü satmak için metin yazabilirsin veyahut ödevlerinizi yapabilirim tarzı. Google translate kullanıp bu tür işlerden geçen hafta 230 dolar kazandım. Basit işler gibi geliyor evet zaten basit ama Amerikalılar özellikle aşırı tembeller ve her işi başkasına yaptırmak gibi huyları ve bahşiş kültürleri var. Kanıt istersen 30 dolarlık işe 30 dolar bahşiş daha atan bir eleman. (Kazancının %20’sini fiverr alır toplam 60 dolar ama bana %20’si 48 dolar düşüyor)
hocam yardımcı olma imkanın var mı yol göstersen bana bi aralar adobe photoshop kullanıyordum o kadar logo vs. yapıyordum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
hocam yardımcı olma imkanın var mı yol göstersen bana bi aralar adobe photoshop kullanıyordum o kadar logo vs. yapıyordum
Youtube da bir sürü video var işlerle ilgili. Tasarım işinde hiç deneyimin yoksa girme az kazandırır. Yazman gereken şeyler fiverr iş fikirleri. Bir de yapay zekadan nasıl yararlanılır onları araştır en büyük örnek ChatGPT. Daha büyük yardım bekliyorsan hiç girme bu işe. Araştırmaya bile üşenen birisi fiverrden para kazanamaz. Sözüm meclisten dışarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Nays var veya altın alabilirsin

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı

Cidden öyle bişey var mı hocam şok oldum harbiden

burak9956

80+ Bronze

Ben benzer şeylere sürekli denk gelip geçiyordum, malum genelde para kazanma adı altında aynı safsataları sayıp geçiyolar. Dediğinden etkilenerek bende fiver'a başlayacağım. hesabını görebileceğim bir link atarmısın?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Ben benzer şeylere sürekli denk gelip geçiyordum, malum genelde para kazanma adı altında aynı safsataları sayıp geçiyolar. Dediğinden etkilenerek bende fiver'a başlayacağım. hesabını görebileceğim bir link atarmısın?
hayır atmam. benzer şeyler karşına çıkıyorken benim hesabımın linkine ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum

Son düzenleme:
Top Bottom