Elime kalem ucu girdi ve haftalardır orda

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
İlk 1 2 hafta normal bir sivrisinek ısırığı sandım, şuan 4. Haftası içerde 0.5 bir kalem ucu var 1cm bile değil ama eklem yerinin üstünde olduğu için her harekette kafayı yememe sebep oluyor. Yaşayan çok kişi var acaba bilen varsa çözümü nedir? Teşekkürler.

İlk 1 2 hafta normal bir sivrisinek ısırığı sandım, şuan 4. Haftası içerde 0.5 bir kalem ucu var 1cm bile değil ama eklem yerinin üstünde olduğu için her harekette kafayı yememe sebep oluyor. Yaşayan çok kişi var acaba bilen varsa çözümü nedir? Teşekkürler.
ilkokulda kavga ederken anlıma uçlu kalem yemiştim uç derime girmişti hala içinde duruyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam rahatsız ediyorsa iğne ile delip cıkarmayı deneyebilirsiniz yapamam diyorsanız bi doktora muayene olun.

Toplu iğne ile çıkarabilirsin öncesinde kolonya ile temizle etrafını

çok içeride değilse toplu iğne ile alabilirsin annem öyle alırdı hep
Toplu iğne ile çıkarabilirsin öncesinde kolonya ile temizle etrafını
Hocam saatlerdir uğraşıyorum iğne ile deniyorum imkansız gibi bir şey çıkmıyor

ilkokulda kavga ederken anlıma uçlu kalem yemiştim uç derime girmişti hala içinde duruyor :D

hocam rahatsız ediyorsa iğne ile delip cıkarmayı deneyebilirsiniz yapamam diyorsanız bi doktora muayene olun.
Doktor dehşetul vahşet bir kesik açıp alır hiç uğraşmaz diye düşünüyorum iz kalması açısından korkuyorum biraz.

İğneyle falan deşmeye çalışma mikrop kapar iyicene sıkıntı çıkarır, en yakın sağlık ocağına git onlar çıkarır

İlkokulda elime batmıştı 11. Sınıf oldum hala orada hiçbir sıkıntısı yok

İğneyle falan deşmeye çalışma mikrop kapar iyicene sıkıntı çıkarır, en yakın sağlık ocağına git onlar çıkarır
Hocam kapsa sıkıntı olmaz çıksın yeterde iğne yeterli olmayacak gibi en yakın sağlık ocağına soracağım yarın.

Hocam saatlerdir uğraşıyorum iğne ile deniyorum imkansız gibi bir şey çıkmıyor

Doktor dehşetul vahşet bir kesik açıp alır hiç uğraşmaz diye düşünüyorum iz kalması açısından korkuyorum biraz.
Fotoğraf atma şansınız var mı?

BENİM İLKOKULDAYKEN BİLEĞİME GİRDİ 1 SENA FELAN OLCAK SİYAH NOKTA ARTIK GÖZÜKMÜYOR NE OLDU BİLMİYORUM

Bir şey olmaz. Belki çalışmana yardımcı olur, aklına gelince çalışma isteği gelir falan.

Eczane, sağlık ocağı veya hastaneye git temiz bir şekilde cımbız ile alsınlar. Ucu aldıktan sonra o bölgedeki kalem ucunun izini silmeye çalış yoksa kalıcı dövme gibi siyah nokta kalır.

Geri