Neler Yeni

Elinizde imkan olsa Türkiye'nin doğu bölgesini siler misiniz?

Elinizde imkan olsa Türkiye'nin doğu bölgesini siler misiniz?

• Silmem.

Oylar: 69 88.5%
  • Silerim.

Oylar: 9 11.5%

• Oy kullanan toplam üye
    78

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Merhaba, uzun zamandır aklımda ve bir türlü çıkmıyor. O yüzden sormak istedim yanlış anlamayın lütfen.

-Elinizde imkan olsa Türkiye'nin doğu bölgesini siler misiniz?

Sorum bu, silmekten kastım haritadan çıkarır mısınız? Onu merak ediyorum.

Lütfen yorum yaparken küfür, argo dil ve saygısızca hareketler yapmamaya özen gösteriniz.
Ülkenin doğusunu silersen ülkede tarım ve hayvancılık yapan kimse kalmaz. Binalardan da süt sağamayacağımıza göre hayır silmem

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Ülkemizin Doğu kısmındaki Turizm ve Hayvancılık,Sanayi gibi önemli faliyetlerinden haberdar olmanız için araştırmanızı öneririm.
Doğu deyince aklınıza dağlar ve gelişmemişlik geliyorsa çok uzak kalmışsınız konuya.
Ülkemizin Doğu Anadolu bölgesinde Turizm farklı dallar ile yapılıyor örnek vermek gerekirse :
Erzurum Kış Turizmi
Van,Mardin,Diyarbakır'ın Kültür Turizm'i ve daha sayamayacağımız sürü önemli faliyetler gerçekleşiyor.
Muhtemelen 'Doğu' tabirinin altında Gaziantep,Urfa gibi yerleri de dahil ediyor birçok arkadaşımız.
Gaziantep'ten tüm dünyaya ayakkabı,iplik,halı ihracatının sayısal olarak bilgi sahibi olsanız inanın ülkemizden asla ayrılmasını istemezsiniz Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin.

Kısacası ülkemiz doğusu ve batısı ile bir yek bir parçadır.
İki bölgenin de ülkeye katkıları çok büyüktür.
Gaziantepte FLO Var birkaç tane markayı İhracat ediyorlar İtalatlarda var Lumberjack gibi güzel markalarda var tabi. Kinetix mesela süper üstün değil tabi ama iyi markalar bence.

Excator23cm

80+ Gold
Vatan haini misin?
Bak bütün Elazığı toplar getiririm sonuçlar hiç iyi olmaz.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Silerim ama oradaki vatandaşlarımızı Türkiye'nin batısına gönderirim. Eğer elimizde imkan varsa Yunanistan'ı Türkiye'ye dahil edip mis gibi turizm ile ülke canlanır. Yanlış anlamayın doğuyu silmemin sebebi Suriyenin olması ve savaşın içinde olmamız

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Silerim ama oradaki vatandaşlarımızı Türkiye'nin batısına gönderirim. Eğer elimizde imkan varsa Yunanistan'ı Türkiye'ye dahil edip mis gibi turizm ile ülke canlanır. Yanlış anlamayın doğuyu silmemin sebebi Suriyenin olması ve savaşın içinde olmamız
yahu kardeşim sen savaşlarda kaç milyon masum siville askerin öldüğünü biliyormusun... savaş sandığın kadar basit birşeymi?
hala diyorsunki yunanistanı alalım...
SAVAŞ İSTEMİYORUZ ARTIK!!!

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
yahu kardeşim sen savaşlarda kaç milyon masum siville askerin öldüğünü biliyormusun... savaş sandığın kadar basit birşeymi?
hala diyorsunki yunanistanı alalım...
SAVAŞ İSTEMİYORUZ ARTIK!!!
ben savaş olsun demedim ki eğer imkan varsa yunanistanı almak isterdim dedim

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Avolay

80+ Gold
Merhaba, uzun zamandır aklımda ve bir türlü çıkmıyor. O yüzden sormak istedim yanlış anlamayın lütfen.

-Elinizde imkan olsa Türkiye'nin doğu bölgesini siler misiniz?

Sorum bu, silmekten kastım haritadan çıkarır mısınız? Onu merak ediyorum.

Lütfen yorum yaparken küfür, argo dil ve saygısızca hareketler yapmamaya özen gösteriniz.
Bu soruyu sormak? Doğu yatırım yapılmadığından böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben savaş olsun demedim ki eğer imkan varsa yunanistanı almak isterdim dedim
Marketten elma alıyosun galiba

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Silmem ama batılaştırmak isterdim. Çünkü malasef Türkiye'nin en az gelişmiş ve eğitim seviyesi en düşük bölgesidir doğu.
Batılaştırmak mı?
Sen şimdi doğunun kültürünü yok etmek mi istiyorsun...
Hadi gelde ilk önce beni batılaştır
Doğuda eğitim az gelişmiştir bunun en büyük nedeni ulaşım ve yoksulluktur sen oradaki insanlarada imkan sağla onlarda okusun... öyle batılaştırmak diye bir şey yok
Türkiyenin en zengin kültürü doğu kültürüdür
Hiçbir kimse de buna itiraz edemez!!!
Sen bizim milyon asırlık urfamızıda batılaştırırsın.
Yok öyle bir şey.
Böyle işler adamı harcar...
Benden söylemesi

Top Bottom