Bahsettiğinizin mousepad kokusu olma ihtimali var mı?Hocam hiç bir şeye benzemiyor yanık kokusu değil plastik kokusu değil çok garip bir şey
Bu kötü demek değil Seçenekler arasında iyi değil mb511 ile alındığında okey lakin ayrı alınıyorsa o paraya daha iyi şeyler var.Hangi siteydi hatırlamıyorum ama en son tercih edilmesi gerekenlerde yazıyordu global site
Elite serisi PSU'lar malzeme kalitesi sınıfında kötü durumdalar forumda kimsenin önerdiğini görmedim zaten onun yerinePsu kötü değil ki? Ne iyi ne kötü.
DeğilBahsettiğinizin mousepad kokusu olma ihtimali var mı?
Ama arkadaşın da dediği gibi önerilmiyorBu kötü demek değil Seçenekler arasında iyi değil mb511 ile alındığında okey lakin ayrı alınıyorsa o paraya daha iyi şeyler var.
Kesin emin olsam kokunun kaynağının o olduğuna değiştircem de emin olamıyorum bir var bir yok kokuElite serisi PSU'lar malzeme kalitesi sınıfında kötü durumdalar forumda kimsenin önerdiğini görmedim zaten onun yerine
FSP HV PRO 550w alsa bile yeterdi sistemine
Belki pc yük altında iken PSU parçalarına binen elektrik yükü fazla olduğu için koku geliyor olabilir.Değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama arkadaşın da dediği gibi önerilmiyor
Kesin emin olsam kokunun kaynağının o olduğuna değiştircem de emin olamıyorum bir var bir yok koku
Aynen mb511 le alındığında okey amenna lakin ayrı ayrı alınırken onun alınması mantıklı değil çok daha iyi psular var o fiyata.Elite serisi PSU'lar malzeme kalitesi sınıfında kötü durumdalar forumda kimsenin önerdiğini görmedim zaten onun yerine
FSP HV PRO 550w alsa bile yeterdi sistemine
Öyle bir imkanım yok yaBelki PC yük altında iken PSU parçalarına binen elektrik yükü fazla olduğu için koku geliyor olabilir.
Bir yerden denemelik PSU alamaz mısınız? Arkadaşınız olur, mahalle bilgisayarcısı olur.
kablo yanlış yazmışımBir forumda gördüm konuyu
O nedir?
Daha fazla fikir gelmiyor aklıma üzgünüm.Belki PC yük altında iken PSU parçalarına binen elektrik yükü fazla olduğu için koku geliyor olabilir.
Bir yerden denemelik PSU alamaz mısınız? Arkadaşınız olur, mahalle bilgisayarcısı olur.