Nasparus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,691
Adam dünyanın en zengin insanı, neredeyse 190 milyar dolar serveti var.Koskoca pump gruplarının birleşip yapamadıklarını adam Tek başına yapıyor ya şaka gibi![]()
Adam dünyanın en zengin insanı, neredeyse 190 milyar dolar serveti var.Koskoca pump gruplarının birleşip yapamadıklarını adam Tek başına yapıyor ya şaka gibi![]()
doge usdt linkini atabilir misin ben bulamadım daElon Musk 18.08'de Dogecoin ile ilgili bir tweet attı.Alıntıyı görüntüle
Ve bunun ardından aynı anda, 18.08 de Dogecoin'in yükselişine bakın
Alıntıyı görüntüle
Millet pusuda bekliyor sanki
Ben de almıştım yükselince direkt sattım.
Elon musk şu ETH yese bir el atsa vay be ben çöp adam çizemiyom adam kripto para borsasını yönetiyor.Adam piyasanın kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyor.![]()
doge usdt linkini atabilir misin ben bulamadım da
www.binance.com
O servet bana miras kalıcak elon musk un oğluyumAdam dünyanın en zengin insanı, neredeyse 190 milyar dolar serveti var.
4-5 gün önce 320 tane doge eden param şuan 197 tane ediyor :d keşke bozdurmasaydım![]()
0.25980 | DOGE USDT | Dogecoin to USDT – Binance Spot
Trade DOGE to USDT and other cryptocurrencies in the world’s largest cryptocurrency exchange. Find real-time live price with technical indicators to help you analyze DOGE/USDT changes.www.binance.com
Şuan 18 yaşınsa olsam var ya her dakka elonun twitterine bakarım habire sayfayı yenilerim. Efso kar ederdim.Elon musk şu ETH yese bir el atsa vay be ben çöp adam çizemiyom adam kripto para borsasını yönetiyor.
Naptın Sen????? Bilmeden sakın girme bu piyasaya4-5 gün önce 320 tane doge eden param şuan 197 tane ediyor :d keşke bozdurmasaydım
Ne oldukiNaptın Sen????? Bilmeden sakın girme bu piyasaya
fiyatı çıkmıştı 36 kuruşlara sonra bozdurdum düşer diye çok çıktı :d sorun yok yavaş yavaş öğrenicez zaten az para attık deneme amaçlıNaptın Sen????? Bilmeden sakın girme bu piyasaya
Doğru anladınYatırım yaptığı şeyler hakkında tweeter de tweet atıyor ve değerini mi yükseltiyor yoksa ben mi yanlış anladım.