- Konu Sahibi Konu Sahibi
2. El istemiyorum gamegarajda iyisini göremedim link varsa atarmısın2. el istemem dersende gamegaraj vb yerlere bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayn b450hayır 6900 b540 yazmıs sanırım yanlışlıkla b450 dir o
2. El istemiyorum gamegarajda iyisini göremedim link varsa atarmısın2. el istemem dersende gamegaraj vb yerlere bak
Ayn b450hayır 6900 b540 yazmıs sanırım yanlışlıkla b450 dir o
hazır bi şekilde tek tek değilimzandaki gibi sistem 2.el mi topladınız
üzgünüm ama bu piyasada elini çabuk tutman gerekicek çünki olan her şey gidiyor sıfır almak bana gore mantıksız bu aralar 2. eller daha hoş garanti olmadan almicaksınız bitek2. El istemiyorum gamegarajda iyisini göremedim link varsa atarmısın
Ayn b450
Ailem karşı biraz 2. Ele ben geliştiricem ve bu piyasada iyisini göremedimhazır bi şekilde tek tek değil
2. El hoş diyorsun ama 0 dan pahalı bakıyorum şuan izmir içinde 7000tl ye görürsen link atarmısınhazır bi şekilde tek tek değil
üzgünüm ama bu piyasada elini çabuk tutman gerekicek çünki olan her şey gidiyor sıfır almak bana gore mantıksız bu aralar 2. eller daha hoş garanti olmadan almicaksınız bitek
imzana nasıl bakıcamsuper phonex var
Sistemlerin tarihi varmı tahminiYani aceleniz varsa alınabilir ama donanım arşivinin yeni sistemleri çıkacak onlar daha iyi olur.
Merhaba,Artık sabrım kalmadı dolar aşırı artıyor yine aynı şeye gelcek
+315 yazıyor
Mobilde göremessşn bazılarında görülmüyorimzana nasıl bakıcam
kaça aldıbMobilde göremessşn bazılarında görülmüyor
R5 3600
1660s gıgabyte 6 gb 192 bit
B450m 3600 S2h gıgabyte gibi gibi
Şuan en f/p sistem olabilir bu fiyatta.Elraen parva sistemi
R3100
B540
8ram
1650süper
600w
A200 ssd ile 6900tl ye nasıl bu bütçede daha iyisini görmedim ilerde işlemci ram vs yükselticem