Düşünsene sen pc topluyorsun, TR'deki en büyük pc kanalı da 3 gün sonra sistem toplama videosu atıp twitch yayıncıları sizi dolandırıyor, onlar sahtekar diyor. Ondan sonra sen de kendi videonda yorumlarında ona cevap yazıyorsun o da instagramında paylaşıyor, ondan sonra da bazıları elraenn prim kasıyor diyor. Elraenn neden prim kassın, hadi mantıklı bir şekilde düşünün, Elraenn neden prim kassın? İnstagram'da 662 bin takipçisi var, donanım arşivi instagramda 330 bin. Ana platformu olan twitchte 1.5 milyon takipçisi var, donanım arşivi ana platformunda 935 bin. Elraenn'in de Youtube'da 2 kanalı var (Karınca Çiftliğim, Elraenn) ikisi de +550 bin aboneli hesaplar. Sizce Elraenn'in prime ihtiyacı var mı? Kendisine söylenen şeye cevap verince nasıl prim kasmış oluyor bu neyin kafası? Aynı şey Unlost ile de olmuştu. Neyse Unlost'u geçtim. Elraenn PC'leri olduğundan fazla fiyata satıyor dediniz, Abdullah abinin kendi taktiğini uyguladım tek tek baktım Akakçe'den. Parva 6117 TL, Jugularis 8426 TL çıktı. Bana demeyin ki şimdi dolar arttı o yüzden böyle. Ben Elraenn PC'leri çıkarttığı gün de bakmıştım. O gün de Jugularis 6400 TL idi (şuanda 7400), Parva da 4300 TL idi (şuanda 5000). Kimsenin fanboyu olmayın, doğruya doğru demeyi, yanlışa yanlış demeyi bilin. Ha bu arada kimse beni donanım arşivi düşmanı da yapmasın, ben donanım arşivini 3 yıldır takip ediyorum ve emin olun sizden çok videosunu izlemişimdir. Sevilen adamlarsınız, tartışmanız gereksiz bence. **BENCE.**