Lingeonnas
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
alınır mı
hocam siteyi ilk kez görüyorum güvenilir midir ?Hocam çok pahalı. Size işlemci olarak daha iyisinin ve sistemin daha ucuzunun linkini bırakayım. https://www.gaming.gen.tr/urun/1886...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Site güvenilir. Bir ara donanım arşivi f/p sistem çıkarttığında birkaç kişi sıkıntı yaşadı ama onu belirteyim.(yoğunluktan dolayı). Kendi güncel sistemimi oradan aldım ufak bir sorun harici sıkıntı yaşamadım.hocam siteyi ilk kez görüyorum güvenilir midir ?
Eyvallah hocam sağolun. Attığınız pc gayet güzel ve ucuz duruyor. Sanırım onu alacağım.Site güvenilir. Bir ara donanım arşivi f/p sistem çıkarttığında birkaç kişi sıkıntı yaşadı ama onu belirteyim.(yoğunluktan dolayı). Kendi güncel sistemimi oradan aldım ufak bir sorun harici sıkıntı yaşamadım.
Önemli değil. Aşırı indirimli bir sistem değil haberiniz olsun ileride aynı fiyata daha iyilerini bulabilirsiniz. Sadece sizin attığınız sistemden daha indirimli diye attım.Eyvallah hocam sağolun. Attığınız pc gayet güzel ve ucuz duruyor. Sanırım onu alacağım.
O ilk çıktığı zaman çok iyiydi ama şimdi alınmaz