Alınabilir herhalde, deli gibi overclock yapıyorlar zaten.
Alınabilir herhalde, deli gibi overclock yapıyorlar zaten.
Onu almayi planliyordum zaten ama bunu da grounce kararsiz kaldim hem garantili bubunu özelleştir bence. Daha iyi. Ben bunun özelleştirmesini aldım, tavsiye ederim.Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarıwww.teknobiyotik.com
Tamam biraz daha bakayimAlınabilir herhalde, deli gibi overclock yapıyorlar zaten.
Bence her türlü daha iyi teknobiyotiğinkiOnu almayi planliyordum zaten ama bunu da grounce kararsiz kaldim hem garantili bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam biraz daha bakayim
Bunda garanti de var o yuzden buna kafam daha yattıBence her türlü daha iyi teknobiyotiğinki
Peki parcalar kaliteli mi kasa anakart psu felanBen sırf Asus diye o kadar para vermezdim.
600w 80+ olmazsa alinmazmi yani düz 600w olsaAlınır. Neden alınmasın? 600W PSU 80+ ise alınabilir ama tavsiyem 650W alman
Mesaj otomatik birleştirildi:
240 GB SSD çok az bence. Ben pcyi alalı 1 ay oldu ama 300 Gb'ı doldurdum çoktan, oyunlarla
Ucu ucuna yeterli olur. Bi sorun yaşamazsın belki başta ama sonradan sorun çıkabilir. PSU markasına bağlı bi de net kaç w verebiliyor 12V için buna bağlı.600w 80+ olmazsa alinmazmi yani düz 600w olsa