prim kasma çabaları.Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bence konu açmaya gerek yoktu ondan sonra çok başka yerlere gidiyor konu ve olayın sonunda sıkıntı çıkıyor.Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kesinlikle.Elraen boş yapmış.
O biraz daha sıkıntılı arkadaşlarımızı ilgilendirir. Sonuçta kavga vs bir şey yok. Teknoloji tartışıyoruz.Bence konu açmaya gerek yoktu ondan sonra çok başka yerlere gidiyor konu ve olayın sonunda sıkıntı çıkıyor.
Dediğim gibi sadece tartışıyoruz. Bende 2 Sinide seve seve izleyen biriyim.herkes kendi yönünden haklı
maalesef inventus elraenn ve unlost a f/p sistem diyerek aslında oyle olmayan sistemleri verip tanıttırıyor onlarında demek ki bilgisi o kadar yeterli değil ki maalesef tam olarak anlamıyorlar
ben elraenn i de donanım arsıvını de severm fanboyluk yapmaya gerek yok burda
Elraenn in isi zaten sistem toplayıp pazarlamak degil. unlost kendı adı altında PC cıkarıyor diye izleyicilerinde demesi ile Elraenn de cıkardı
inanılmaz gereksiz bos bir tartısma yuzyuze gelip gulup gecilecek bir olayı bu kadar sacma abartmaya bence gerek yok
yayınlarda ort 25k izlenen cekilis veya ifsası cıkmadan 70k yı goren birisi gercekten donanım arsıvı ustunden prim mi kasacakKendi prim kasıyor elraen sanırım
Tuğkan twitch in en iyi yayincilarindan bana göre tartişma için konuşacak olursak yayıni izlemedim bilmiyorum ama hoş olmamiş.Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi ne düşünüyorsunuz?
Açık açık yazmış yaniyayınlarda ort 25k izlenen cekilis veya ifsası cıkmadan 70k yı goren birisi gercekten donanım arsıvı ustunden prim mi kasacak