Neler Yeni

ELSA 3060 Ti Alınır Mı?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
2. elde buldum. Sanırım INNO3D ile bir işbirliği var. 5K gibi bir fiyatı olduğundan sormak istedim.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5K fazla ucuz bence bu işte bir şey var
İşte ben de bu yüzden sorayım dedim. 5-6 aylık olduğunu söylemiş. Yeni bir kart aldığından satıyormuş. Güvenlik etiketi gözükmüyor backplatesinde. Ama orijinalinde de olmadığı gözüküyor.
1700144230259.png

1700144241808.png

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
İşte ben de bu yüzden sorayım dedim. 5-6 aylık olduğunu söylemiş. Yeni bir kart aldığından satıyormuş. İçi açılmış olabilir. Güvenlik etiketi gözükmüyor backplatesinde
Mining’li olma ihtimali çok yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isı testlerini falan sor

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
LHR hocam kart mining yapacağını düşünmüyorum.
5K çook ucuz ama bu işte bir sıkıntı var ısı testlerini sor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam bilmiyorum ama bi aralar LHR kırma muhabbeti vardı

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan

Hydranoid

80+ Bronze
Ben bu Elsanın kartlarını benim şehirde çok görmüştüm hocam ya çip yanmıştı ya da bellek iki tane bu tarz ilan görmüştüm böyleydi. Soğutmadan ziyade içeride nasıl bir mühendislik var onu bilmek lazım. Sorunsuz bir kart da olabilir ama 3060 parasına 3060ti almak doğru mu bilemedim Seçim sizin farklı şehirden alma riskine giriyorsanız Sahibimden üzerinden param güvendeyle de alabilirsiniz nispeten daha bilindik markaların kartları 6bine var. Tabi %98 fanla 75 derece olan ilan da var :D

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
Ben bu Elsanın kartlarını benim şehirde çok görmüştüm hocam ya çip yanmıştı ya da bellek iki tane bu tarz ilan görmüştüm böyleydi. Soğutmadan ziyade içeride nasıl bir mühendislik var onu bilmek lazım. Sorunsuz bir kart da olabilir ama 3060 parasına 3060ti almak doğru mu bilemedim Seçim sizin farklı şehirden alma riskine giriyorsanız Sahibimden üzerinden param güvendeyle de alabilirsiniz nispeten daha bilindik markaların kartları 6bine var. Tabi %98 fanla 75 derece olan ilan da var :D
Hocam kendi ilimde 6k'ya 3060ti buldum zaten favorilerde bekliyor öyle. 1K fazla verip garanti kart almak daha mantıklı ama bütçem de kısıtlı. 4K zar zor çıkıyorum öyle diyeyim. Zaten şuan da tam bütçem olmadığından hiç alamıyorum. Bu kart fazla ucuz olunca buna yöneldim. INNO3D ile işbirliği olduğundan güvenilir geldi. Bir de ucuz olmasının sebebi Japonyadan alındığı için olabilir. Ama çipleri falan dandiktir belki dediğiniz gibi. Biraz daha araştıracağım üzerinde. Bilgilendirme için teşekkürler.

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
Hocam kendi ilimde 6k'ya 3060ti buldum zaten favorilerde bekliyor öyle. 1K fazla verip garanti kart almak daha mantıklı ama bütçem de kısıtlı. 4K zar zor çıkıyorum öyle diyeyim. Zaten şuan da tam bütçem olmadığından hiç alamıyorum. Bu kart fazla ucuz olunca buna yöneldim. INNO3D ile işbirliği olduğundan güvenilir geldi. Bir de ucuz olmasının sebebi Japonyadan alındığı için olabilir. Ama çipleri falan dandiktir belki dediğiniz gibi. Biraz daha araştıracağım üzerinde. Bilgilendirme için teşekkürler.
ben de inno3d 3060ti 2. el 6 aylık yurtdışı lhr ekran kartını almıştım. yani bana mı denk geldi bilmiyorum ama 1 buçuk 2 ay sonra fanlardan 1 tanesi yapışkanı hafif yerinden çıktı kart çalışırken fan soğutma bloklarına çarpıyordu mecbur internetten 2 tane fan sipariş edip 2 sini değiştirdim. yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kişide de bu sorun olmuş. teknoloji şans işi ama yine de dikkat edin siz

Top Bottom