5K fazla ucuz bence bu işte bir şey var2. elde buldum. Sanırım INNO3D ile bir işbirliği var. 5K gibi bir fiyatı olduğundan sormak istedim.
İşte ben de bu yüzden sorayım dedim. 5-6 aylık olduğunu söylemiş. Yeni bir kart aldığından satıyormuş. Güvenlik etiketi gözükmüyor backplatesinde. Ama orijinalinde de olmadığı gözüküyor.5K fazla ucuz bence bu işte bir şey var
Mining’li olma ihtimali çok yüksekİşte ben de bu yüzden sorayım dedim. 5-6 aylık olduğunu söylemiş. Yeni bir kart aldığından satıyormuş. İçi açılmış olabilir. Güvenlik etiketi gözükmüyor backplatesinde
5K çook ucuz ama bu işte bir sıkıntı var ısı testlerini sorLHR hocam kart mining yapacağını düşünmüyorum.
o yüzden ucuz hocam garantisiz kartJaponyadan almış sanırım kartı. O yüzden ucuz olabilir mi?
Olabilir sen en iyisi ısı testlerini atmasını iste sıkıntı çıkmazsa alırsınJaponyadan almış sanırım kartı. O yüzden ucuz olabilir mi?
Anladım hocam.o yüzden ucuz hocam garantisiz kart
İstedim bekleyeceğim.Olabilir sen en iyisi ısı testlerini atmasını iste sıkıntı çıkmazsa alırsın
Hocam kendi ilimde 6k'ya 3060ti buldum zaten favorilerde bekliyor öyle. 1K fazla verip garanti kart almak daha mantıklı ama bütçem de kısıtlı. 4K zar zor çıkıyorum öyle diyeyim. Zaten şuan da tam bütçem olmadığından hiç alamıyorum. Bu kart fazla ucuz olunca buna yöneldim. INNO3D ile işbirliği olduğundan güvenilir geldi. Bir de ucuz olmasının sebebi Japonyadan alındığı için olabilir. Ama çipleri falan dandiktir belki dediğiniz gibi. Biraz daha araştıracağım üzerinde. Bilgilendirme için teşekkürler.Ben bu Elsanın kartlarını benim şehirde çok görmüştüm hocam ya çip yanmıştı ya da bellek iki tane bu tarz ilan görmüştüm böyleydi. Soğutmadan ziyade içeride nasıl bir mühendislik var onu bilmek lazım. Sorunsuz bir kart da olabilir ama 3060 parasına 3060ti almak doğru mu bilemedim Seçim sizin farklı şehirden alma riskine giriyorsanız Sahibimden üzerinden param güvendeyle de alabilirsiniz nispeten daha bilindik markaların kartları 6bine var. Tabi %98 fanla 75 derece olan ilan da var
ben de inno3d 3060ti 2. el 6 aylık yurtdışı lhr ekran kartını almıştım. yani bana mı denk geldi bilmiyorum ama 1 buçuk 2 ay sonra fanlardan 1 tanesi yapışkanı hafif yerinden çıktı kart çalışırken fan soğutma bloklarına çarpıyordu mecbur internetten 2 tane fan sipariş edip 2 sini değiştirdim. yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kişide de bu sorun olmuş. teknoloji şans işi ama yine de dikkat edin sizHocam kendi ilimde 6k'ya 3060ti buldum zaten favorilerde bekliyor öyle. 1K fazla verip garanti kart almak daha mantıklı ama bütçem de kısıtlı. 4K zar zor çıkıyorum öyle diyeyim. Zaten şuan da tam bütçem olmadığından hiç alamıyorum. Bu kart fazla ucuz olunca buna yöneldim. INNO3D ile işbirliği olduğundan güvenilir geldi. Bir de ucuz olmasının sebebi Japonyadan alındığı için olabilir. Ama çipleri falan dandiktir belki dediğiniz gibi. Biraz daha araştıracağım üzerinde. Bilgilendirme için teşekkürler.