Neler Yeni

ELSA 3060 Ti Alınır Mı?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Arda Eren Aslan
ben de inno3d 3060ti 2. el 6 aylık yurtdışı lhr ekran kartını almıştım. yani bana mı denk geldi bilmiyorum ama 1 buçuk 2 ay sonra fanlardan 1 tanesi yapışkanı hafif yerinden çıktı kart çalışırken fan soğutma bloklarına çarpıyordu mecbur internetten 2 tane fan sipariş edip 2 sini değiştirdim. yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kişide de bu sorun olmuş. teknoloji şans işi ama yine de dikkat edin siz
Anladım hocam sağ olun bilgi için

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
2. elde buldum. Sanırım INNO3D ile bir işbirliği var. 5K gibi bir fiyatı olduğundan sormak istedim.
elsa kartlarda mining görmeyeni bulmak hani samanlıkta iğne bulmakta eş değer. hatta samanlık iğne bile daha kolay bulunur. dikkat et alırken.

Can...

80+ Platinum
Hocam kendi ilimde 6k'ya 3060ti buldum zaten favorilerde bekliyor öyle. 1K fazla verip garanti kart almak daha mantıklı ama bütçem de kısıtlı. 4K zar zor çıkıyorum öyle diyeyim. Zaten şuan da tam bütçem olmadığından hiç alamıyorum. Bu kart fazla ucuz olunca buna yöneldim. INNO3D ile işbirliği olduğundan güvenilir geldi. Bir de ucuz olmasının sebebi Japonyadan alındığı için olabilir. Ama çipleri falan dandiktir belki dediğiniz gibi. Biraz daha araştıracağım üzerinde. Bilgilendirme için teşekkürler.
şaçma olabilir belki ama riskli bir kart almak yerine arc 750 alabilirsin

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Arda Eren Aslan
şaçma olabilir belki ama riskli bir kart almak yerine arc 750 alabilirsin
Hocam asıl bütçem 4k civarı. Aklımda 2060s veya 6600 almak var. Bunu da 5k olduğundan düşündüm de sorunlu bir kart sanırım bu yüzden vazgeçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

elsa kartlarda mining görmeyeni bulmak hani samanlıkta iğne bulmakta eş değer. hatta samanlık iğne bile daha kolay bulunur. dikkat et alırken.
LHR hocam ama minig performansı iyi mi ki?

Görüldü attı adam :(

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Hocam asıl bütçem 4k civarı. Aklımda 2060s veya 6600 almak var. Bunu da 5k olduğundan düşündüm de sorunlu bir kart sanırım bu yüzden vazgeçtim.

trde satışı olmayan japon kartıdır genelde mining döneminde türkiyeye getirilmiştir ve miningçilerin sevdiği bir karttır lhr takılma kırıldı o lhr kilitleri. şuanda satmaya çalışıyorlar büyük ihtimal ikinci elde mining bittiği için.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Arda Eren Aslan
trde satışı olmayan japon kartıdır genelde mining döneminde türkiyeye getirilmiştir ve miningçilerin sevdiği bir karttır lhr takılma kırıldı o lhr kilitleri. şuanda satmaya çalışıyorlar büyük ihtimal ikinci elde mining bittiği için.
Anladım hocam sağ olun

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

3060ti lar var ama param güvende ile değil onlar 5500tl bandındakiler

Hydranoid

80+ Bronze
LHR ye hiç güvenme kesin mining görmüştür bir de 6600e de yönelebilirsin aklına uyuyorsa yine de sen bilirsin. Ucuz diye aldanma bin lira tabi ki kıymetli bir para ama bin liram cebimde kalsın diye düşünürsün. 5binlik kart bir bozulur bin lira tasarruf edecem diye 5 bini hiç edersin. Tabi şans işi belki bu kart yıllarca götürür 1 aylık kart elinde patlar

Top Bottom