Emektar Sizce Kaç Para Eder??

Kanka ortalama 5-10 yil kullandim diye bir tabir yok 5 mi 10mu arada daglar kadar fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd veya hdd kasayla birlikte orjinal gelen bir parcaysa saati olctur 10.000+ saati gectiyse kafadan %50 fark cikararak koy satilir hemen

Bitti yeğen.

Kanka ortalama 5-10 yil kullandim diye bir tabir yok 5 mi 10mu arada daglar kadar fark var

Ssd veya hdd kasayla birlikte orjinal gelen bir parcaysa saati olctur 10.000+ saati gectiyse kafadan %50 fark cikararak koy satilir hemen
7-8 yıl olmuştur. Yanlış bilgi olmasın diye ortalaması alınması adına öyle söyledim. Yanlış ifade etmiş olabilirim. Kasayı zamanında abim tanıdığına toplattırıp getirdi. Dediğiniz şeyi tam anlamadım. SSD ve HDD için piyasa fiyatına göre hesaplanması için mi diyorsunuz?

5-6 çok iyi fiyat.

2.el piyasasını tam bilmiyorum tek tek satınca diğer parçalar rağbet görmez gibi. Bakabilirim derken satın almak için mi soruyorsunuz?
6 görmez ben r3 3100 rx 580 mortar max anakart modüler 550w psu ile 8.5 dan veriyorum

6 görmez ben r3 3100 rx 580 mortar max anakart modüler 550w psu ile 8.5 dan veriyorum
kabaca 5.5 en fazla göreceği o fiyattan da gitmez

5.5-7 arası piyasası 7 yaz 6'ya 2-3 günde satarsın.
Biri de sıfırlarının fiyatlarını yazmış 8 senelik bileşenlerin :D

Geri